abilgen Lagerthha selam 3.kutuya geçtim. Doktorum bir süre vermedi şu kadar diye, yarın kontrole gideceğim sorarım.
Btlklnc Lagerthha 6 ay kullandım doktoruma hatırlatmasam daha kullanacaktım herhalde :) 6 aydan sonra regenesis’e geçtik
Lagerthha abilgen içinde folık asit varya folık asitin fazlasıda zarar oldugu için genelde doktırlar nasıl verıyor merak ettim
Cancan2 Bana doğuma kadar kullanacaksın dedi 6 aylık hala kullanıyorum ama herkes farklı vitaminler kullandığı için acaba başka mı alsam diye düşünüyorum artık doktora kalsam kullancam ama
kevserky Cancan2 bnde elenatal kullanıyorum 4 buçuk aylık olduk. Hala buna devam ettiriyor bnde gidince sorcam yetmez mi diye. Vinalacdan başka bişey içiyomusunhuz
abilgen Lagerthha ben de bunu merak ettim, sonra burda bi başlıkta sordum. Folik asit fazlası zarardan kasıt mg fazlalığı imiş. Yani 1000 in üstü mü ne zararlıymış. Bu vit de 400mg gibi bişi var sanırım. Yarın gidince bunu da bi sorayım. Siz sordunuz mu?
Cancan2 kevserky Bana da kullan dedi ama aslında iyi de geliyor hasta olmuyorum pek probiyotikten sanırım , d3 - demir - magnezyum alıyorum
Rabia1- Bebek istiyoruz diye çıktım doktoruma vinalac verdi hamile kaldım gittim kullanmaya devam et dedi