Oznr Sakaryali54 doktorlarin sezeruana kaçmasi kolaykarina gekiyor bence. Istemiyorsaniz baska tabi kendi adima beklemek istemiyorlar nedense hep bi bahane
Sakaryali54 Oznr yok bn istemiyorm her an kanamam olurmu kordon dolanirmi suyum gelirmi brden diyip o riske grmek istemiyorm cidden.bnlari dusunuyorm her gun ve daha cok strese griyorm
Haticeozturk Sakaryali54 Canım benim.etrafimda hiç bir Sezeryanda onu yapmamışlar sadece karna bastırmayı duydum.
Sakaryali54 Haticeozturk valla inan bnde duymadm hatta ablama sordm yok oype bsey dedi ama bnm salak hastanemde vrmis soktaym.ebeyi kesn kovarm odadan yani
Polo Sakaryali54 aa ben seviorm Evet avrupayakasını bende sevmiorm Gezmeye anca karşısı okey :) ona dahi gitmiyorum. Anadoluyu seviorm. Boşver napcan :) büyük şehir seçenek açısından güzel oluo :) aktivite açısından yelpazesi geniş. Ben seviorm.
Bulutunannesii Sakaryali54 başka doktora git canım. Mutlu anne mutlu bebek demek. Allah korusun pskolojim bozulur istemedigin bişeyi yaptırmak ne demek. Bende sezaryen istedim doktorum ikiletmedi
Deletedmom434 Sakaryali54 karındaki ultrasondan hangi doktor açıklığı anlıyormuş ben merak ettim,ancak vajinal ultrasonla veya elle muayene ile anlaşılabilir.. onun dışında sezaryende olacak olsanız eğer nstde sancı varsa açıklığa bakılmak zorunda açıklığınız varsa ona göre sezaryen gününü öne çeker yada bekleyebilir düşüncenizi çok yanlış buldum yani acımayan ve kısa süren bir muayene neden bu kadar kastınız
Sakaryali54 Deletedmom434 valla bi doktor anlatti rahim yumusamasi vardi ozmn hatta sekil cizip anlattti su sekilde olursa acik olur dye bn doktorn dedigini diyorm.alttan muayene de ister istemez kasiyorm kndimi sadece bi kere yaptrmayi denedm ve olmadi cok canm yandi o an kalktm direk bi daha da yaptrmam dedm ki yaptrmam yani.herksn yasadigi seyler vrdir elbet bnmde vr malesef o yuzden istemiyorm.
Zeynepmavis Sakaryali54 39 haftaligim ama daha cati muaynesi olmadim bende en bastan belli sezeryan istiyodum ama doktorum gidisata bakalim bosuna sezeryan olma dedi acikcasi korkumu yendim haftalarca kesiklerle yasayacagima normali bi denemek istedim insallah normal olur
Sakaryali54 Zeynepmavis hic guzel normal dogum hikayesi duymadm illaki o dikis alttan da oluyo malesef..
ada1180 Sakaryali54 bende senin gibiyim cnm normal istemiyorum korkuyorum nerde ne zaman sancı gelicek diye planlı olsun zaten korkular bastı kasığımda ufacık bi sancı olsa hemen tribe giriyorum neden osrar ediyorki doktorun normali zaten isteyenler gerçekten inat edip doğuyor bence kafasına koyupta yani normal doğurucam diye hiçmi tecrübesi yok bu kadının bu kadar ısrar ediyor saçma geldi bana. Bence sen o acildeki erkek doktora geç daha anlayışlı birine benziyor acil bir durumun olsa bu kadın seni suni falan zorlayacak belliki
Sakaryali54 ada1180 acil durumda doktora ulasamiyorm telini vermiyo gelmiyo asla.mesai disi calismiyomus.illa mesai icinde yasamam gerk yani herseyi.normal olck olsam kaldi ki o kdr parayo asla vermem gder devlette yapardm.kndi 3tane dogurmus bndende onu bekliyo sanirim
Deletedmom434 Sakaryali54 peki o halde açılmanız olsa bile saptanamicak madem doktorunuzdan memnun değilsiniz değiştirin
Zeynepmavis Sakaryali54 alttan olanlar cok cabuk iyilesiyor rahimin kendini yenileme ozelliginden dolayi ama kardesim sezeryaan oldu oyle pisman kekse biraz daha disimi sıkıp normal yapsaydm diye. Bide epidural var nasilsa cok fazla agri cekmek mazide kaldi. Boyle soyluyorum ama inanin benimde acı eşigim cok düşüktür ama instagramda epiduralli dogumlari izledikce bi cesaret geliyor
Sakaryali54 Deletedmom434 kaldi ko acikligm olsa suyum gelirdi cok fazla suyum var baya hmdr ve artiyo bnu doktor kndi dedi
Sakaryali54 Polo Herkesin memleketi kndine guzel valla bnmde sakaryam bana guzeldi keske orda olsamm..
ada1180 Sakaryali54 benimki 24 saat açık telefonu, gece doğumum başlasa napıcam diyorum beni arıycaksınız yollarda boş olur zaten hemen gelirim diyor😂 öncelikli olarak doktorumuza güvenmek çok önemli kesinlikle değiştirin diğerine geçin oda az çok biliyor geçmişinizi skıntılarınızı
Sakaryali54 Zeynepmavis yok cnm normal dogum bana gore dgl valla bn agrida sancida bayilck gbi oluyorm gercek agri olsa kesn kalptn gderm