guzelanne01_ 3kuzuAnnesiyim iyi niyetli değiller canım zaten malasef ki kız olmuş oğlan olmuş önemli değil gönlün ikisinide istiyor veren rabbim hamd olsun ama kötü niyetle deniliyor
3kuzuAnnesiyim guzelanne01_ tabiki istio benim 2 kizim var ve ben hep diorum gonlum olmuyani istio kimsedende istemiyorum Rabbimden istiorum kime ne veren O sonucta
Tugba54_ guzelanne01_ hani haftan erken olsa bir ihtimal dicem çünkü bazı kız bebeklerin de orası tam boş değil hafif şişik olabiliyomuş ama seninki çok belirgin ve doktorunda öncesinde söylemiş zaten
guzelanne01_ Tugba54_ 12 haftamdaki doktorumda erkek dedi %99 sonra gitti doktorum başka yere bende başka doktora gittim net erkek dedi ☺️Kızımdada böyle çıkıntı yok evet
guzelanne01_ 3kuzuAnnesiyim aynen öyle canım rabbimizden istiyoruz inşallah sanada hayırlı sağlıklı erkek çoçuğu versin rabbim ismi Ömer olsun ömer gibi de adaletli olsun☺️
Merve-Ates27 guzelanne01_ benim oğlumun da bacak arası böyleydi doluydu yani doktor erkek dedi 2 defa söylediğinde inanmadım ama 3.de ultrason kağıdı da verince gördüm erkek olduğunu
guzelanne01_ Merve-Ates27 bende nedense inanmadım☺️çok istediğimizden herhalde kızımdada ilk kızım olmasını rabbimden çok istemiştim hamd olsun kızım oldu onada detaylıya kadar inanmadım☺️
3kuzuAnnesiyim guzelanne01_ yok canim adi belli ömer degil ama 4 halifeden biri olucak Allahin izniyle :)