Oznurtopal bluemom_ bende de o haftalarda başladı gidiyor geliyor gidiyor geliyor sanırım doğuma hazırlık sancısı
Pamugum02 Pearlyy ay herkeste aynı şeyler oluyor, doktora gidip ne oldgnu anlayan yokmu acaba bizide aydinlatsa 😃 cuma randevum var o zamana kdr acaba mi diyip durucam
CansuCansu4 Oznurtopal bende 39 haftama girdim bugün aynı şekilde iki bardak yıkasam eyvah doğuracak mıyım diyorum öyle ağrı giriyor 😀
kadertugrul7 Oznurtopal benimde nstde cikardi ama bende tık yoktu ve doguma gittigimde sancim doguma yeterli çıkmıştı suni sanci almadan dogurabilirdim ama ben hic hissetmiyordum suni sanci almıştım o yuzden ek olarak
Oznurtopal kadertugrul7 ben de yarin gidicem bakalım bugün su içince ve uzaninca azaldı biraz daha. Azalmasaydi bugün giderdim
kadertugrul7 Oznurtopal gecmis olsun tekrardan rabbim hayirlisiyla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Rubycikolatam Oznurtopal yalancıdır o gerçek doğum sancısı olsa duramazsın 😂 şaka bir yana gerçek doğum sancısı çok farklı gelince anlamama ihtimalin yok mutlaka anlarsın
Ozlemzmr_7 Oznurtopal Genelde açsanız karnınızı doyurup tatlınızı yiyip solunuza yatın ağrı geçmezse doğum ağrısıdır diyorlar birde bol su iç susuzlukta kasılma yaptığı için belki ağrın vardır canım hayırlısı olsun 🌸