Yalova-sutlac Kızlar hastane çantası hazırlamadan doğuma giden varmı aranızda ne yaptınız bu süreçte nasıl toparladiniz
Ozlemcyln Yalova-sutlac ay valla şuan 35 haftalık hamileyim 3. Bebeğim ama çamaşırlarını bile hala yıkamadım elim bi türlü yıkamaya gitmiyor 😂
Yalova-sutlac Ozlemcyln bende yikamadim çok sabirsizim bekliyorum hava soğuk ya kurumaz hem tamir var kirlenir gene
Ozlemcyln Yalova-sutlac benim 2 buçuk ve 1 buçuk yaşında iki oğlum daha var onların ve evin diğer çamaşırlatından bi türlü fırsat bebişin kine gelmedi 😂
Yalova-sutlac Ozlemcyln yaa kıyamam bişey sorucam bebeğin kıyafeti az olur şimdi onunkileri ve sizinkileri ayrimi yikiyosunuz yoksa kendi kıyafetlerinizle birlikte mi
Yeni_anne01 Yalova-sutlac ben ayri yikadim bebislere ozel dalinle 32. 33. Haftalarda bitmisti simdi gun sayiyoruz çok sukur
Yeni_anne01 Yalova-sutlac ben ayri yikadim bebislere ozel dalinle 32. 33. Haftalarda bitmisti simdi gun sayiyoruz çok sukur
Ozlemcyln Yalova-sutlac ayrı yıkıyoeum çünkü inan hiçde az olmuyor hem az da olsa yinede ayrı yıkıyorum
Yeni_anne01 Yalova-sutlac hayır yikadım çamaşır kartalıyla evde kuruttum 1 2 gunde anca kurudu evin içerisinde sonra hepsini ütuleyip bavula yerleştrmem 1 hafta surdü iste 32den 33. Haftaya gecerken diyeyim daha aciklayici
Yeni_anne01 Yalova-sutlac bebisin kiyafetlerini ayri bir sekilde file getittirdim ayirip oyle yikadim eldiven sapka coraari bir filede zibini kiyafeti ayri bi filede oyle yaptim daha kolay oldu
Asli3461 Çamaşırlarını yıkamıştım ama çanta hazırlamamıştım hatta doğum başladığını bile anlamadığım için kol çantamı aldım gittim hastaneye 🙈 sağolsun annem kuzenlerim halletti her şeyimi daha sonra 😂
Ozlemcyln Yalova-sutlac Benimkide 9 kilo ama yinede ayrı yıkıyorum merak etme battaniyesi kıyafeti derken dolu hem dolmasa da daha iyi daha temiz yıkar dolunca tıkış tıkış olmasın 😂😂