merve-momm Merhaba kızlar 7 haftalık hamileyim.Ankaraya yeni taşındığım için hala doktor bulamadım.Bir an önce bulup kontrollere başlamam lazım.Yardımcı olur musunuz? İlgili ve güvenilir hastane ve doktor arıyorum.Fiyatı uçuk olmamak kaydıyla
Tugbazdmr merve-momm ben a life Alptekin Hocaya gidiyorum hastane otel gibi alptekin hoca bal kaymak doğum paketi aldım 12.000 tlye her şey dahil
2022bebeki merve-momm Keçiören ise Medical Park yetkin karasu. Ortadoğu hastanesi ya da lokman hekim etlik e bakabilirsiniz. Ben güler klinik Aşkın hoca takipliydm
SebnemRasit merve-momm Şenol Kalyoncu araştır istersen. Ben ve teyzem o doktorda doğum yaptık çok şükür ☺️
merve-momm Tugbazdmr baktım şimdi etimesgut bana baya uzak kalıyor keçiören yenimahalle arası bir yerdeyim.ama fiyat olarak baya uygunmuş
story Tugbazdmr merhaba benim doğumum da inşallah A Life’da olacak doktorum orası ile anlaşmış ama orayı hiç bilmiyorum ben kendi muayenehanesine gidiyorum. Hastane nasıl hemşireler, odalar, ilgi alaka vs biliyor musunuz ?
2022bebeki merve-momm Arkadaşım doğum yaptı yetkin Hoca da bir de Bülent Yirci ayni hastanede diğer arkadaşımın doğum yaptığı ikisi de memnundu