3kuzuAnnesiyim Sirine34 16 dan sonra inmeye baslar 25 te tam iner. 16 ya kadar pipiye gore erkk denir
Sirine34 FatosNazim53 demaaa işte bana 10 ve 13 te ayrı doktorlar kıza benziyor dedi inşallah değişmez du bakalım 😅
ipekaslan Slaedz vallahi çok şaşırdım benimde yarın doğumun var acep bende karşılaşırmiyim böyle bişi ile ,😁
ipekaslan Slaedz resmen hikaye gibi 9 ay erkek bil bir çıksın kız annesinin piskolojisini düşünemiyorum gercekten
Rabia04_09 Sirine34 benim ilk hamileliğimde 12. Haftadan 16. Haftaya kadar kız dedi doktor bide kesin demişti sonra 16. Haftadan itibaren erkek olduğunu öğrenmiştik
Rabia04_09 Sirine34 ilk hamileliğimde öyle yanılma olunca ikinci hamileliğimde detaylı ultrasonu bekledim emin olmak için 🤭
Merverg Sirine34 12+6da %80 kız dendi, 16+5te %95 kız dendi, 19+2de %100 kız netleşti çok şükür bizimki çok nazlıydı tam olarak göstermedi 19+2ye kadar ama hiç değişme olmadı Allah gönlüne göre versin inşallah 🤍
Sirine34 Merverg bizimde böyle sırayla gidiyoruz inşallah hepte öyle kalır rabbim hepimizin gönlünde olanı hayırla ihsan etsin 🥰 amiiin
2prensesannesiiii Sirine34 ben detaylıya kadar bekledim 11+1 ile 14+5 haftama kadar kız denildi tahmin olarak 19+1 de netleşti drum kız dedi net şekilde detaylıyı bekledim orda da 21+2 de kız denildi ve 23 haftandan itibaren alışverişe başladım 🙏🏻🥰 bende çok korktum bekledim bişey almadım sırf böyle şeyler yaşanıyor diye🙈
Sirine34 2prensesannesiiii inşallah darısı bize olsun bizde bekleyelim 17 de kontrol var dilerim hala cinsiyet aynıdır 🌸🥰
Sirine34 -Nazlican35- ya sınırsız dua hakkım var ya dua ediyorum işte bende 🥰 allahım hayırlı şekilde gönlümde olanı nasip etsin hayra çevirsin 🥲🖤