papatyaseveranne Selam kızlar. Geçmişinde bir düşük yapmış biri olarak belirtilerimin bir anda kesilmesi beni korkuttu bu hafta. ( Sabah mide bulantısı, göğüslerde ağrı, baş dönmesi gibi…) Muayeneme 2 hafta var nasıl geçecek bilmiyorum. Sizde durumlar nasıl?
Denizahsen papatyaseveranne 2. Trimester dönemine giriyorsunuz hamileliğin balayı :) belirtilerinizin kesilmesi normaldir 🥰
Belacivciv papatyaseveranne Olabilir benim de bir anda kesilmişti. Korkmayın bu bebeğe bir şey olduğu anlamına gelmiyor🌸
newmom07 papatyaseveranne kuzum bende 13+5 im. Benimde bir ölü doğumum oldu. Aynı şekilde bende 2 kez apar topar dr gittim belirtilerim gitti diye ama cok sükür bir sey yoktu. 2gün belirti gitti ama geri geldi kusmaya devam :) ara ara gelip gidiyor demekki stres yapma❤️
Rabia234 papatyaseveranne hiç korkma canım bende o haftalarda sanki hamile değilim bebek yok gibi hissediyorım acaba birşey mi oldu diyordum herkese herkeste bana çok normal hissedersen o anormal diyordu allahın izniyle hiçbirşeyin yoktur😍
melikedelibas @papatyaseveranne hiç korkma normal bi durum hormonlarla alakalı birsey bi gun surer 3 gun kaybolur sonra geri gelir icin rahat olsun kuzum
papatyaseveranne melikedelibas çok teşekkür ediyorum desteğiniz için. Her muayeneye korkarak gidiyorum resmen. Bende bi travma oluştu. Şimdi de böyle hislerim kaybolunca tedirgin oldum🌸🤍
Yasemin-2424 Gönlünü ferah tut güzel anne arada böyle olabiliyor gayet normal ama çok sıkıntıya gırersen erkenden git doktora 🌸
papatyaseveranne Yasemin-2424 newmom07 çok şükür canım. Rabbim sağlıklarını versin. Teşekkür ediyorum içimi rahatlattınız 🙏😊
melikedelibas @papatyaseveranne Bende öyleydim elim yüregimde giderdim hep hala öyle gidiyorum 32+4 oldum hareketleri hissetmeme rağmen hala bir derin nefes alarak girerim odaya Rabbim hepimizin evlatlarini bagislasin sag saglim kucagimiza almayi nasip etsinn 🤲❤
papatyaseveranne melikedelibas aminnn canım benim. Gerçekten insanda büyük bir yara açıyor. Sağlıcakla alalım yavrularımızı bu sefer kucağımıza inşallah 🎈🙏🤍