Papatyakokulukiz 1 defa giydim yepyeni . Yatağın altinda duruyor öylece dolaba falan koydum satılmıyor çokta güzel bir nisanlik. Nasıl satabilirim başka?
Tugceee95 Papatyakokulukiz gardropsa koy letgoya falan koy dolapta satılır aslında ben ordan satmıstm
annelinkoo Papatyakokulukiz ben de abiyelerimi satamadım. Nişanlığıma da kıyamadım valla. Abiyeler de nişanlık tarzında ama gitmedi bi türlü yapıştı sanki bana 😂instagramda bi site vardı oraya belli bi para verince sayfasında yayınlıyodu da adını unuttum
Anneadayi23 Papatyakokulukiz nişantaşında davetçokelbisemyok diye bir yer var oraya mail atıyorsunuz beğenirlerse alıyorlar abiyenizi. Kendi nişan elbisem için araştırmıştım sonra hatıra kalsın diye vazgeçtim
Zeynayzey Papatyakokulukiz benimde öyle nişanımda giydim bir defa yatağın altında yesyeni duruyo instegrama ikinci el sayfalara letgoya felan koydum ama satılmadı hala duruyor
Papatyakokulukiz Tugceee95 ya benim pek takipçi falan yok ondan mı acaba yok kaç aydır gitmiyor yapıştı kaldı bana . Isimede yaramıyor. Elbiseye çevirip giyiyim desem kilo aldım giremem artik içine de
Tugceee95 Papatyakokulukiz olablr canm satıs yapmadgn içinde hıc almıyorlar olablr fıyattan dolayıda olablr ama suan abıye sezonuda degl ondanda olablr
annelinkoo Papatyakokulukiz evet önce parasını veriyosunuz onlar yayınlıyolar. Sonra satın almak istenirse size yönlendiriyolar siz muhatap oluyosunuz
cihaninannesi Papatyakokulukiz ikinci el kıyafet olması lazım Instagram adı çünkü bende sormuştum evet yayınlamak için önden para istiyorlar bende gelinlik ve bindallımı satacaktım ikisini paylaşmak için yanılmıyorsam ya 300 ya da 250 istemişti bende geri koydurmamistim
Baharks Papatyakokulukiz önden benim yayın verdiğim sayfa 25 tl bir ücret alıp öyle yayınlamıştı satasiya kadarda orda kalıyor ürün
Deletedmom_110 Papatyakokulukiz Ay benimde bir sürü abiyem var bir kere giyip kaldırdığım söz abiyem nikah abiyem düğünler için aldıklarım öylece duruyorlar satmakla falanda uğraşamam ama elden çıkarmak istiyorum