Hayriye1234 Umarım resim yüklenmiştir :) bu 8+4 haftalık ultrasonumuz. Şuan 10 haftalığız. Aşırı merak ediyorum. Tahmin yapabilen var mı. Bu arada çok aceleyle çekti dr resim kalitesi umarım yeterlidir
Hayriye1234 MinikooMom şuan 10 haftalık gebeyim. Doktora gitmeme 10 gün var ama söyler mi hiç bilmiyorum. Bi oğlum var. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin ama gönlümden kız geçiyor 😍
MinikooMom Hayriye1234 Bebeğin cinsiyeti 12. Haftada tamamlanıyor, Haftadan sonrada üreme organı yavaşça beliriyor, İllaki ya erkek yada kız olacak ama keseden tahmin falan böyle şeylere vermeyin kendinizi 🤍🤲🏻 Rabbiiim hayırlı evlat olabilmeyi nasip eylesin, Gönlündeki neyse onu versin ☺️
Hayriye1234 MinikooMom aminn inşallah en önemlisi sağlıklı olması. Çevreden sürekli tahminde bulunanlar var. Ben de kendimden beklemediğim şekilde kaptırdım bu cinsiyet meselesine nedense. Yapım gereği de sabırsızım 🙃 her şeyin hayırlısı en önemlisi
MinikooMom Hayriye1234 İçindeki canı büyütüyorsun günden güne, minicik bedende 2 cansınız azz daha sabret 🥰🤲🏻