siyahinciii Zeynebimsi bugün doktora gideceğim ama kan sulandırıcı sağlık ocağında yazmadılar kan pıhtılaşması olmadığı için
siyahinciii siyahinciii doktor progestan verdi bir de folik asitimi değiştirdi bol bol dinlenme cinsel ilişki yasak 3.5 aylık olana kadar şimdi 2 aylığız ELHAMDULİLLAH
Tosbik17 Selam kızlar :) usg ye göre 6+6 son adet tarihime göre de 7+1 sorun olurmu sizce 5+3 iken keseyi gördümm 6+4 iken kalp atısını duyduk fakat derinden geliyordu gümbür gümbür değildi aklıma takıldııı
pembemor25 Tosbik17 hayır aklınıza takılmasın benimde öyleydi az duyuluyordu doktorum çok normal duyulması bile iyi böyle az duyulur zaten çok küçük dedi 🥰
DefneninLiya Asuu-1 sizinle aynı olmuşuz ben de 18 ocakta transfer oldum deprem dolayısıyla doktoruma ulaşamıyorum
Asuu-1 DefneninLiya Farklı bir hekimle görüşün isterseniz İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza Siz nerde tedavi gördünüz transfer oldunuz
Mineklc Dilekzengin_1 benimde öyle ama bir iki hafyada geçecek dedi doktorum.Şu bir iki gündür daha az ağrım sanki 7+6 yız bugün
Mineklc Neslihan45 keseyi ilk vajinal ultrasonla görmüştük tesadüfen gittim hamile olduğumu öğrendim.2 gün sonrada karından ultrasonla gördük.Kalbinide karından duyduk.6 hf yazmışım çok pardon 5+4 dü sanırım kalp sesini duyduğumuzda.
SedaDursun Ben de uygulamaya göre 5+6dayım ama hiçbi brlirti yok 5+1deyken beta 947ydi ptesi de doktor muayenem var aşırı merak ediyorum kese görünür mü sizce?
Mineklc Bebişler 8+3 oldum ben.Hala halsizim enerjim yok sabahları midem huzursuz bacaklarım ve karnım ağrıyor.Sizde durumlar nedir ?
Tosbik17 7+6 ara ara olan bel ve kasık agrısı gibi beyaz akıntıı sabahları bulantı başka birseyim yok ama arada ağrılar ve akıntı korkutuyor 🥲
Yenibirii Alparslannannesi 5+4 deyim 2 gündür asiri mide bulantisi basladi bende napicam bilmioyorum. Cok erken basladi sanki😭
mammamiamama Uygulamaya göre 6+3 beenim de. Kese göründü bakalım 10 gün sonra tekrar gidicem. Çok nadir kasık ağrım oluyor o kadar çok şükür bulantı falan yok ☺️
Kubroli Asuu-1 benimde 19 ocak taransfer günüm 30 Aralık son adet tarihim henüz Dr muayenesine gitmedim yarın randevü günüm