Kubroli Gul244 ahh bende korkuyorum 5+2 deyim transfer sonucu gebelik ınsllah sağlıkla tamamlamak nasıp olsun
AysunI Kubroli benimde transfer 7+3 olduk kalp atışı duyacağız bu hafta Cuma. Beklemek zor ama keyifli 🤗 sağlıkla gelsinler 🥰
koalamom_ Kese boyutları ve haftalarınız nedir doktor bana kesemin haftama göre küçük olduğunu söyledi
lerem_merel Alparslannannesi 7+2 kasık bel karın ağrısı ve beyaz akıntım var doktor kontrolümüze daha var inşallah herşey normaldir 🤲🏻🤲🏻
Angelasu 7+6 günlüğüm mide bulantım çok fazla vardı kusmam yok ama geçen gün doktorum prilam verdi kendime geldim resmen
Mineee66 Buse28 maşallah beta değeriniz baya yüksek ikiz gebelik olmasın🙊🙊 bende 4+6 gittiğimde 10085di 2 hafta sonra gittiğimde ikiz olduklarını öğrendim
siyahinciii 8+2 deyim bugün yarın ilk doktor randevum var kalp atışı ve kese için gideceğim baya tedirginim bir evladımı 8+4 te kalbi durması sonucu kaybettim sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım inşaallah
Mervebakan Bende 8+5 im regl agrıları, lekelenme ve bulantılar var rabbım kolaylık nasip etsin hepımıze 🙈
Esr_SnL Mervebakan bende 8 haftalık oldum bende de bugün kahver engi bı lekelenme geldi acayip tedirgin oldum
Hesme Alparslannannesi biz bu gün 8 hastalık olduk ama düşük riskim var 🥲 mide bulantısını falan gözüm hiç görmüyor o yüzden
Asuu-1 Kızlar ben kaç haftalığım ya biri bi söylesin 🙈 Tüp bebek ayın 19 u transfer oldum Ve son adet tarihim de 4 Ocak . Ayın 13 ü dr randevum var
Nurbanu55 Asuu-1 Canım benimde transfer 18 Ocak son adet tarihi 31 Aralık galiba son adet tarihine göre hesaplaniyor😊
DefneninLiya Asuu-1 sizinle aynı olmuşuz ben de 18 ocakta transfer oldum deprem dolayısıyla doktoruma ulaşamıyorum
Kubroli Asuu-1 benimde 19 ocak taransfer günüm 30 Aralık son adet tarihim henüz Dr muayenesine gitmedim yarın randevü günüm