mysweetbabyy Kizlar 30 bitti çok şükür ama tekmeden cok boyle kıpırdama var bunlar da hareket sayılır mı illa tekme mi olması lazım bunun için doktora fa gittim ama yine de endişeliyim daha önce 27.haftafa kaybım var
678b mysweetbabyy ben de merak ediyordum bunu. 32 haftalık olmak üzere ve eskisi gibi dışarıdan elle dokununca hissedilen, karnıma bakınca görülen sert güçlü tekmeler yok. Hafif kıpırdamalar hissediyorum. Emin değilim ama hareketleri de önceki haftalara göre azaldı gibi ya da sert olmayınca ben hissedemiyorum. Umarım normaldir.
Baharks Benim haftam size göre küçük ama 24.haftamadayim bu arada çok sık tekme hissedip arada da sadece kimildama hissediyorum ama şey diyorlar benim için geçerli olmayabilir tabii bebek büyüdükçe alan daralıyormus bu yüzden hareketlerinde kısıtlama olabiliyormus
Slaedz Bende de aynı 28+4 ikizim 1 hafta önceye kadar sert tekmeler ve çok hareketlilerdi 2 gün hareketleri olmadı sonra böyle kayma şeklinde sürtünme şeklinde oluyo.harektleri tekme gibi değil ama bilmiyorum doktoruma sormadım normal herhlade
Tdemirol Biz de 30+2 yiz şu an ve son birkaç haftadır hareketleri değişti. Tekme şeklinde değil de daha çok kıvrılma gibi hissediyorum, doktorum normal dedi dönme hareketleri yapiyo böyle hissedersin.
Melolii Bende 29+6 haftalığım daha önceki sert hareketlerini değil anlık kayma yada hafif hareketler şeklinde hissediyorum, endişelenmiştim ama sizlerde de olmuş
Oznurtopal Tuhaflık yok bence şuan 38.haftadayız hareketleri daha da azaldı ufak hareketler yapabiliyor çünkü yeri dar ve kendisi büyüdü. Hiç hareket etmemesi sorun ama büyük küçük ediyorsa güzel. İlerleyen zamanda da başı o kadar aşağı iniyor ki yürümek zor oluyor bu kez de 🥲