bluemom_ Şu an 36+4’üm benimde oğlan da galiba 38’i beklemeyecek gibi duruyor🤭 Salı gününü iple çekiyorum
pnar-06 Tubatgn hımm anladım canım yalancı sancı geçiyo diyolar ama geçmedi hala bendeki şiddetlenmedi de bilmiyorum artık salı kontrole gitcem
Tubatgn 29mn Ben sonuna kadar normal istiyorum zaten hastanem üniversite hastanesi zora ki olmadığı sürece sezaryen yapmıyorlar. Evde oturdum bekliyorum 🥺
29mn Tubatgn valla dayanamayacak duruma geliyorum bi yandan da bebegim 4 kilo diye korkuyorum yapabilir miyim diye cok darlandim bel agrisi muthis vuruyo kasiklarda baslayinca gel dedi doktor onu bekliyorum🥴
Tubatgn walkimdet Bende su gelmedi hiç sadece sancı çıkıyor birde 2 cm açılma var ilerleme olsa büyük ihtimalle vereceklerdi suni çünkü bir çok hamile kadına verdiler sabah gördüm 🥹 Allah bağışlasın canım ❤️
Yldzo13 İçimde tuhaf bir his var kasıklarım da ağrı böyle sanki gaz sıkışması yaşıyor gibiyim şimdide sırtıma vuruyor ağrı wc gittim sanki kabızmışım gibi bir hissiyay veriyor acaba geliyor mu