Sevval0 Kızlar 12. Haftada ikili test yaptırdım sigarayı malesef birakamadım acaba ikili test sonucunda çıkar mı ? Yaptıranlar bu durumu yaşayanlar varmı
2pati1baby Sevval0 size soruyor hemşire ; sigara kullanıyor musunuz ? Günde kaç tane diye ona göre etkisi oluyor. Ben bırakamamıştım ama şükür normal çıkmıştı değerlerim. 15 hafta gibide kendiliğinden bıraktım
tbakyavtr Sevval0 ikili testte doktora söylemediysen çıkmaz ama aklında olsun kan gazında Bi kaç değerden anlıyorlar sigara içilip içilmediğini ona göre tedbirini al
Sevval0 2pati1baby bana sormadılar birşey , merak ettiğim test sonucunda çıkıyor mu onu merak ediyorum
2pati1baby Sevval0 test sonucunda çıkmıyor tabi ama bilemedim etkisi olur mu olmaz sigara kullanımıda baz alınıp hesaplandı bende çünkü 🤷♀️
Visneliturta Bende sigarayı bırakamadım 🤦🏼♀️🥹 ikili taramada temiz çıktı çok şükür sigara ile ilgili birşey de sormadılar
Visneliturta Sevval0 umarım birşey çıkmaz stres yapmayın kafaya takmayın inanın düşündükçe daha çok stres oluyor insan 🥹
MinikooMom Bu % 100 doğruluk oranı olmayan testler, ihtimallere karşı konuşuluyor. Stresini bi kenara bırak 👶🏻
Sevval0 Tugceaybr Ya gerçekten mi , çok sevindimmm Perşembe sonuçları almaya gideceğim ama içimde bir huzursuzlukk
Bzdmr Tugceaybr Sadece meraktan soruyorum neden çıkar diye korktunuz ki içtiğinizi doktorunuzla ebenizle paylasmadiniz mi zaten