Visneliturta Kızlar cinsiyet partisi yapan var mı ? Yapanlar cinsiyeti nasıl öğrendiniz hastaneye giderken yanınızda birini mi götürdünüz? Cuma günü cinsiyet öğreneceğiz inşallah ama doktorun bize söylemesini istemiyorum nasıl yaptınız
Eylulkelebegi Visneliturta annemle beraber gittim dr anlamiyim diye ekranı kapattı ve gördüm cinsiyeti dedi 12. Haftada tahmin etmişti 16da kesin söyledi. Sonra ben odadan çıktım anneme söyledi annem de balonun içini doldurttu ve balon patlatarak öğrendim 🤪
Babyykmz Visneliturta ben doktora telefonumu verip whatsapsan bir arkadasima yazmasni saglayacagm yazdiktan sonra benden sil yaptircagm bu sirada odadan cikicagm. Arkadasimda organizasyona soylck. Arkadasm uzKta oturdugu icin boyle bir yontem dusunuyorum. Çocukluk arkadasim hatta kız kardesim diyebilirim o yuzden onun dahil olmasini istedim 🥳 cinsiyet partisinide açık alanda istiyorum ve balon degilde arkadan boyle renk sisleri patliyor ya oyle istiyorum arastiriyorz bakalm 🥰
Eylulkelebegi Visneliturta evet annem dedi kızım öğrenmeyecek sakın söylemeyin diye muayene başında söyledik oda söylemedi balon çok güzel oluyor baya heyecanlı rabbim hayırlısını versin hayırlı evlat olsunlar inşallah ❤️