cokkasmabeabi Emin değilim uzak olmasa bilkentte yapmak isterdim etlik şehire güvenmiyorum Keçiören eğitim araştırma Pursaklar devlet ya da umudum ambulansta nere denk gelirse 😂
Puhu_ishak Monarosa06 eğer özel muayeneye gidiyorsaniz doktorunuz giriyor doğuma, ancak poliklinikte takipliyseniz o an doğumhanede hangi uzman asistan varsa o ilgileniyor. Ben Doc. Dr. Murat Seval’e takipliyim doğumuma o girecek
Tubatgn Monarosa06 Hayır doktorlar giriyor. Muayenenize nasıl doktorlar giriyor ise doğuma da onlardan biri giriyor. Hangisine denk geldiğinize bağlı. Muayeneye gittiğinizde önce dosya doluyor ya onu yapan asistan. Ultrasonda sizi muayene eden ise doktor. Dosyanıza bakın. Dr adını yazıyor zaten 🙃
tubiii11 Dsb ilk muayeneme o hastaneye gittim baran hocaya ilk ve son gidişim oldu sevemedim kendisini
EdaOnurB Marinedeniz 19 haftalik gebeyim ilknur hocaya gidiyorum ilk gunden beri evet biraz ciddi hocamiz ama cok ilgileniyor aklima birsey takildiginda hemen mesaj atiyorum cevap veriyor ve inanilmaz guven veriyor bana cok memnunum :)
Marinedeniz EdaOnurB oyleyse sevindim 😊 evet cok ciddi bide ters gbi gelmisti bana o yuzden ikinci defa gitmeye tereddut ettim. normalde doktor yorumlari da cok iyiydi insallah bu sefer iyi gecer. Hemen cevap yazmasina ilgilenmesine sevindim insallah bana da oyle yapar
Marinedeniz tubiii11 hii evet ilk onu kestirmistim gozume aslinda ama benim saglik sigortam o hocada gecerli degilmis “/ cok sicak bir ifadesi var kadinin instagramdan da takip ediyordum
Mucizelerim_ Marinedeniz Aydan biri hocamla yapmıştım çok mennundum ara muanelerime gidiyorum ama sürekli sürdürmek ve dogum parasi çok yüksek maalesef yoksa yine tercihim ve memnuniyetim Aydan hocam olurdu koru hastanesi zaten mennun kalinmiyacak bi hastane değil o konuda da şikayetim olmadi ilgileri alakalı üst ďuzeyde idi lüks bi otel odası konforunda çok rahattım her konuda
Marinedeniz Mucizelerim_ ben de ilknur selvi hocadan randevu aldim hastane olarak memnun kaldiniz o halde
Rookiee12 Ben de ağustosta doğum yapacağım inşallah 🤗başından beri Hatice Hanım’a (Hatice Köşger) gidiyorum çok memnunum, nasipse Medicana da yapacağım doğumu da 🌸
tubiii11 adatuna doğum paketi aldım ben 15 bine 4 ay önce o zaman muayene ücreti 600 küsürdü diye hatırlıyorum şuan zam gelmiştir muhtemelen doğum paketleri 20 bin olmuş çünkü
ayselll06 1humeyra tansiyon ve ku levent hocada takip ediyor. Ama şu şurası bu burası diye göstermiyor. Makinaları eakide kalmış baya galiba değil mi . Eski gibi duruyo