Nazli-61 iğneyi hiç anlamıyorsun bile o anda bir an önce doğsun istiyosun korku olmuyor tamamen doğurmaya odaklaniyorsun inan bana ben panik atağı olan biriyim burda senin gibi korkuyla endişeyle hiç tanımadığım insanlara canımı atıyordum senin gibi sorular soruyordum ama korktuğumla kaldi o kadar hassas biriyim ki kan verirken bile bayılan ben normal doğum yaptım her ana şahit oldum gözlerimle gördüm dayandim herşeye çünkü rabbim o anda öyle bir güç veriyor ki dayanıyorsun gerçekten güç kuvvet geliyor dikiş içinde korkma uyuşuk oluyor zaten dokunuşlar ve ipin girip çıkması çok az bi acıyla hissediliyor ama çok az eğer dikişin az olursa hemen biter zaten ben sona doğru hissettim çünkü çok dikisim oldu hem yırtılma hem kesi son 2 dakikalık bi anı acıyla geçirdim ama seninki böyle olmayabilir az dikişin olur ve uyuşukluk iyice aktifken hemen olur biter ne olursa olsun o an çok güçlü oluyorsun hiç korkma rabbim yardımcın olsun dualarimda senide geçireceğim inşallah hep el mubdi ve er rakip bunları tesbihle çek ve “summes sebile yesserahu” bunuda cek meryem suresi dinle herşey dua arkadaşım rabbime sığın kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez her zorlukla beraber bir kolaylıkta vardır muhakkak korkma rabbim korkularını alsın inşallah söylediğim zikirker doğum korkusunu alır ve süreci kolaylaştırır bolca çek rabbine bırak kendini🙏