Melikeylmaz Kızlar 40+3üm. Bebek kanala girmemiş. yarın sabah suni sancı alacağım. Çatın çok müsait değil ama bebek çok iri olmadığı için normal doğum yapabilirsin dedi doktorum. Suni sancı almış olanlar yorum yapıp tavsiyede bulunabilir mi. İnanılmaz korkar durumdayım şuan. Hiç hazır hissetmiyorum kendimi. İsmen dua eder misiniz sabah 8de hastanede olacağım, Melike yılmaz.
Basakaya Canim dun arkadaşım dogum yaptı . Hic açılma yoktu. Suni verdiler iste 4 5 saat sonra 5 cm oldu açıklık. Sonra epidral vurdular. Ağrıları dindi ama bebek hareketini hissediyordu. Derken vurulduktan 1 2 saat sonra acıklik 8 9 cm oldu. Doguma girdi 20dk sonra cıktı normal dogdu bebek. 3300gr 52 cm cokta guzel bir bebek. Arkadaşım bosuna korkmusum dedi o kadar 🤗
Nisanurr Canım hiç korkma bende suni sancıyla doğum yaptım doğum hikayemi okursan orda daha detaylı 7 buçukta falan hastanedeydim lavman ve rahim açıcı verildi saat 8de de suni şancı takıldı ama acı eşiğin yüksek olduğu için 11lerde falan hissettim benimde oğlum kanalda değildi ebelerin yardımıyla kanala indi karnına bastırarak ben epidural almayı tercih ettim büyük tavsiye ederim doğum sancısının tarifi yok o yüzden diyemem söyle bi acı diye o yüzden epidural tavsiye edebilirim ben bi yan etkisini gormedim oğle de saat 1 gibi sancılarım arttı 3te çatıya alındım 15.07de paşam kucagimdaydi. 💛 Rabbim tek ayazda kurtarsın sakin korkma dilinde hep dua olsun ben çatıda ıkınmaya çalışırken bile içinden rabbi yesiri okumaya calisiyodum duan dilinde olsunki Rabbim kolay doğum nasip etsin 💛
Melikeylmaz Nisanurr inşallahbenimde böyle kolay oluur, aslında hiç korkmuyordum ama şimdi korkmaya başladım vakit gelince ... Allahrazı olsun teşekkür ederim❤️