Chan Merhabalar, Bundan iki hafta önce instagramda gezinirken hastanenin doğum vs olanaklarımız hakkında bilgi almak için formu doldurun benzeri bir reklamına rastladım. Kaydırmalı bir gönderiydi. Formu doldurunca gün içerisinde arandım. Hamileliğim boyunca takibin ücretsiz yapılacağını, doğum ücretlerinde indirim olacağı, eğer doktor tetkik isterse %25 indirim uygulanacağı gibi fırsatlar söyledi. Ardından randevumu oluşturup bilgilerimi aldı ve gelince danışmadan kartımı almamı söyledi. Bugün randevuma gittim. Danışmadan durumu belirtince kartımı teslim ettiler. Kayıttan bu kart ile işlem gördüm ve ücret talebinde bulunmadı. Doktor rutin bir muayene uyguladı. Hatta ilgili bir şekilde bütün organlarına ve uzuvlarına kadar gösterdi. Yrd. Doç. Dr. Hazel Çağın Kuzey'e gittim. Şikayetçi olacağım bir durum söz konusu değildi. Bu aldığımız kart ayrıca başka polikliniklerde de geçerliymiş ama kimisinde ücretsiz, kimisinde indirimli. Çeşitli olanakları mevcut. Doğum ücretleri ise normal doğum 1500 iken 1250, sezeryan 2000 iken 1750 oldu bu kart sayesinde.
Mum56 Chan bu kart bnm doğumuna 1 ay kaldı banada verılebılır mı ayrıca bu hastane nerde öğrenebilir mıyım
Chan Mum56 Bir zaman belirtmemişlerdi beni aradıklarında. Zaten formda da sadece isim soy isim ve numara isteniyor. Bence verilir. Hastane Floryada.
Chan nazol Bundan emin değilim. Gerçi kartı ben istediğimden benden bilgi vs istenmedi. İsim vs sorulmadı. Ben formu doldurduğumu ve arandığımı belirttim sadece.
Chan Omermina Kendi sayfasında yok maalesef ama instagramını takip edersen bu gönderi çıkma şansı yüksek. Bir kere daha çıktı karşıma ve link almaya çalıştım ama maalesef. İnstagram üzerinden sana sayfayı açtırıyor. :/
Chan Omermina Ha şöyle bir durum var. Kız listeye filan isim bakmadı. Ben kartı sordum bana verdiler. Belki aynı şekilde sorarsanız verebilirler direkt hastane danışmasından.