Sinemozy Tiiffany yanlış mı hissettim acaba diye bende avizeye baktım sallanmıyodu netde gördüm bide komşuların bi kaçı cama çıkmıştı
Sinemozy Sellmaseellma kısa sürdü sanırsam ben hemen avizeye baktım hatta sallanmıyodu aminn İnşallah
Sellmaseellma Sinemozy sırf deprem yüzünden evime avize almıyorum almakta istemiyorum 7 24 avizeye bakmaktan deli olurum heralde diye gök gürültüsü gibi ses olmuş öyle yazıyor internette de
mrsperaa Sellmaseellma evet bende hissettim gök gürler gibi ses oldu sallanmadı çok az eşim direk beni tuttu istanbul Kağıthane de olmuş Allah korusun
Sinemozy Sellmaseellma benim kendi evimde de yok avize bu konuda bende senin gibiyim annemlerdeyim onlarda da avizeye bakmak geldi aklıma bu saatte tek uyanık benim 🙈
Sellmaseellma mrsperaa evet sallantı olmamış pek kağıthane de tarafında hafif bi sallantı hissedilmiştir belki ama
erkekanne34 Eşim yatağı sen mi sallıyorsun dedi ben hiç hissetmedim demekki o an deprem oldu 🥹 rabbim herkesi korusun
050218Ybmety -GK11 hissetmedim ama güm sesini çok net duydum neoluyor diye anlamaya çalışırken deprem olduğunu anladım