melike172727 slm kizlar hamileligin de gebelik sekeri olanlar yada bebegini 4 kg ve üzeri doguranlae varmi ben de gebelik sekeri cikti 31 haftalik hamileyim bebek baya iri cikti ultrasonda aynisini yasayan varmi acaba
_almirasmom melike172727 normalde şeker ılacı kullanam bırıyım gebelıktede devam edıyorum 32+5 bebegın kılosu 1915 tı onde de gıtmıyo gerıdede :)
Tugbakose-24 İlk gebelıgımde benımde şekerim vardı doktor dıkkt etmezsen bebekte kılo alır dedı. Dıyet yapmştm 3500 dogdu. Sımdı yıne hamıleyım önümüzdekı ay gebelım şekerıme bakılcak sanırım yıne şekerım var
[silindi] Bunu ben de merak ediyorum genelde iri bebek ve sezeryanla doğum deniyor bu durumda tabi tecrübeler farklı farklı
melike172727 31.1 de 2.740 gram cikti igne kullaniyorum sekerimde iyi cikiyoe ölcüyorum ama bebek cok kilo aliyor dikkat etmeme ragmen
Hayalmi melike172727 32+6 2500 çıktı şeker yüklemesi yaptırmamıştım dr. Şekerin olabilir yediklerine dikkat et dedi . Ama kilo olayı doktordan doktora çok değişiyor başka bir doktora daha görünücem