nurkaya_11 M-V-Y benimde kasılmalarım var şimdi eşimi uyandırsam gitsek birşey yok deşeler kafayı yerim o yüzden kasıklardan hareket bekliyorum dayanılmıycak hale gelmesini hafiften batıyor bakalım ne olacak 😂😂
M-V-Y nurkaya_11 Ilık bir duş iyi gelir özellikle bele tutulan suyun. Belki bakarsın kasılmaların azalır rahat edersin ya da daha da artar doktora gidersin 😃
nurkaya_11 M-V-Y kız şimdi duş alsam kafayı üşütürüm ay birde bu soğukta duşa girmek akşam girdim o sayılmaz mı yaaaa 😂😂😂
M-V-Y nurkaya_11 😂😂 sen bilirsin valla istersen saçını hiç ıslatma sadece beline, kasıklarına bacaklarına falan tut.
nurkaya_11 M-V-Y yok bebeğim duşa akşam 8 gibi girdim kasılmalarım 11 buçuk 12 arası başladı ve şuan yine kasıldık sanki altıma işiyvek gibi oluyorum kasılınca
nurkaya_11 M-V-Y kız evimiz klimalı bilmem nerem donacak kız duştan çıkınca 🥹🥹🥹allahım hasta olmasam iyi olursam seni bulurum kız 😂😂
M-V-Y nurkaya_11 😂😂 bende çözümler bitti 😃 gerisi sende 😅 ben anlaşılan bu gece de doğurmuyorum en iyisi uyku moduna geçeyim yavaştan. Muhtemelen sabah yine doğuracak gibi uyanıcam zaten şimdiden strese girdim 😅 Sen de doğurursan haber et 😃
nurkaya_11 M-V-Y aynen zor işte 😂😂😂gece başladı kasılmalar ondan birşeyler bekliyorum daha net şeyler
nurkaya_11 M-V-Y doktora da 2 gün önce birşey sordum daha ona cevap vermemiş şimdi soracam ona da cevap verene kadar doğururum zaaarw 😂😂
M-V-Y nurkaya_11 Doğumsa zaten birkaç saate emin ol istemesen de netleşir her şey 😅 Ama gebelik iç güdülerime dayanarak o gece bu gece değil sizin için diyorum 😂
M-V-Y nurkaya_11 Muhtemel sonumuz 😂 bir de bu kadar sancı çekip o gün gelince açılma olmadığı için sezaryen falan demezlerse iyi 😅
nurkaya_11 M-V-Y en basit soruya bile cevap vermez benim doktorum tahlil sonucuna bile 1 hafta sonra yazdığı oldu sağolsun 😂
nurkaya_11 M-V-Y bügunde doğurmadık aşko bu sancı nasıl birşey ya 😂😂😂 bu gidişle sancı falan hissetmeden salonun ortasına çocuğu çıkarcam 😂😂