Rabiaturgut4445 Kızlar 36. Haftadayım perine masajına başladım hindistan cevizi yağı kullandım ama canım cok acıdı ve yanlış yere mi yaptım acaba dedim alta doğru baskı yaptım çok sertti. Neyse aranızda yapan var mı kolay bi yöntemi var mı
M-V-Y Rabiaturgut4445 Ben yapmıyorum ama geçenlerde dinledim. Parmaklarla nazik bir şekilde aşağı bastırıp U şeklinde yapın dedi doktor. Siz de bu şekilde mi yapıyorsunuz? Bir de ilk denemelerde ufak ufak hareketler yapıp zaman ilerledikçe hareket alanını genişletmekte fayda var.
Hividarin Rabiaturgut4445 zeytinyağı ve kantaron karıştırsanız daha iyi olur tırnaklarınız uzun olmasın canınız yanmaz nazik hareketler uygulayın ve perine masajını bırakmayın derim ben çok faydasını gördüm
Tugcelb Rabiaturgut4445 ilk etapta birkaç tur şeklinde uygulayın her yaptığınızda sürenizi srttırın o şekikde daha kolay oluyor ben öyle yapmıştım
Hacerkk Soğuk sıkım zeytinyağı deneyebilirsiniz bir de eğer eşiniz yapabilirse daha kolay olur ilk başta çok fazla baskı uygulamadan yavaş yavaş yapıp sonradan baskıyı artırmak gerekiyor diye biliyorum
Rabiaturgut4445 Hacerkk evet eşim gecede calısıyodu ona yaptıramadım ama sanki o daha cok canımı acıtacak gibi geliyo 😅 zeytin yagını denicem bide duşta yaptım dün hareket alanım sınırlıydı yere oturdum o da rahatsız etti baya
Rabiaturgut4445 Karman34 peki bişey sorcam elimi vajinaya koyuyorum orda cok sert bi bölge var oraya mı baskı yapıp cekicez yoksa ben tanıyamıyo muyum kendi organımı acaba
Karman34 Rabiaturgut4445 burdan bakabilirsin tabi ilk zamanlar kaslar gevşemiş olmayacağı için yavaş yavaş bastırmadan yap canını yakma
Rabiaturgut4445 Karman34 bunu da izledim de demek ki benim baya sert ondan cok canım acıdı ya ben iki aydır mantar belasından kurtulamıyorum cok az da olsa etkisi kaldı o yüzden ilişki de olmuyo ve bi kaç kez oldu iki ayda onda da sanki ilk gece gibi canım yandı galiba o esneklik o yüzden baya azaldı
Rabiaturgut4445 Hividarin ayy ne güzel maşallah bizimde öyle olur inşallah ya ilk olacak benim o yüzden cok korkuyorum
Karman34 Rabiaturgut4445 dediğiniz gibi olmuştur birde daha hafif baskılar ile başlayın eşinizin size yardımcı olması daha iyi diye düşünüyorum çünkü dokunmalardan etkilendiğimiz için kaslar daha çabuk gevşiyor
Hividarin Rabiaturgut4445 ilkler çok önemli tecrübesiz oluyor korkuyor insan umarım sizinde tüm hamile annelerimizinde güzel pozitif doğumları olur 🙏🏻❤️
Rabiaturgut4445 Karman34 olabilir cünkü kendimiz yapınca görev gibi yaptıgımızdan acı veriyo muhtemelen
Tugcelb Rabiaturgut4445 ben parmağıma biraz zeytinyağı damlatıp yapıyordum ilk etapta zorlandım ama sonrasında daha kolay gelmişti öyle deneyebilirsiniz