Aylinslmci Kızlar merhaba 18+3 hamileyim ikinci gebeliğim. Bir süredir karnımın dışından bastırıldıgında bı ağrı var sadece bı noktasında göbek delıgımın sağ ust kısmında kalıyor. Kızım bugün sarıldı karnımdan öpmek ıstedı tam oraya denk geldi canım okadar acıdı ki anlamadım ne olduğunu dıştan görünürde bırsey yok ama oraya dokunduğumda içten canım çok acıyor böyle bır şey yaşayan oldu mu ?
Rabiaturgut4445 Aylinslmci bence en iyi doktor bilir benimde hafif agrılarım oluyodu ilk zamanlar ama ilk hamilelik diye hep rahim büyümesine yordum sonra zamanla azaldı
Snmzeda Aylinslmci Benim de sol üstte ağrı var. Dışarıdan bir ağrı bastırınca oluyor. Dokununca bile oluyor aslında. Ama Nedenini bende bilmiyorum
Candy88 Aylinslmci İlk gebeliğimde böyle bir şey hatırlamıyorum ama bunda sürekli karnım kasıklarım ağrıyor, kızım sık sık kucağıma geliyor sarılıyor, tedirgin oluyorum canım yanıyor.. Mutfakta iş yaparken tezgaha bile değse acıyor, anlamadım ben de..
Aylinslmci Rabiaturgut4445 tabii doktor randevuma 4 gün var. Hıc bu kadar belırgın bı ağrı yaşamamıştım bugün yaşayınca tedırgın oldum belkı benzer durumla karşılaşan bırılerı vardır.
Doris Normal demisti bana benimde doktorum, benimde ikinci gebeligim. Ilkinde yoktu böyle bisey, göbek deligimde bu gebelikte daha öne cikti. Endiselenmeyin, bazen hatta cok fena agridigi oldu ama geldik 39. haftaya cok sukur.
Fulyakrcbn Benimde sol yan tarafında ağrı vardı ayakta durduğumda şiddetleniyordu. Doktorum kasların yırtılmasından dolayı olduğunu söyledi magnezyum desteği alıyorum ve yağ ile yumuşatıyorum faydasını gördüm
Aylinslmci Candy88 bende ılk gebelıgımde böle bısey yaşamamıştım perşembe günü doktora soracağım sızede yazarım
Aylinslmci Candy88 merhaba bugün doktor kontrolüm vardı karnımdakı ağrıyı sordum büyüyüp gerıldıgı ıcın normal ağrılar dedi sızınde bılgınız olsun normalmıs çok şükür
Candy88 Aylinslmci teşekkür ederim, normal olmasına sevindim.. Bizim ilk hamilelikler anormaldi sanırım🤭