Ay_gun Kizlar dun banyodan cikarken ayagim takildi cox kotu dusdum aktiv bebeyim vardi bugun sanki az haraket ediyor boyle olan varmi😪
Habis07 Ay_gun yaaa hemen gdermisn ? Ya suyuna b zarar geldyse az hareket bebek strese grmstr ama lutfen ya gt hemen
Tatlianne Ay_gun eger gitmezsen kotu seyler duyacaksin git git belki bebegin bi agrisi siziisi olur oyyy kiyamam ona git annesi
VahideEktirir Bence yınede git doktorum normalde bile kıpırdamalarını azaldığını hissedersen drek gel diyo sen bide düşmüşsün 😔
Ay_gun Habis07 dusunduyunuz icin tesekkur edrim gitdim sukur birwey yox bebek simdi yine takla atiyor😀
Asafeymeninannesi Aynı durumu komsum yaşadı. Kalkıp direk kanaması var mı yok mu diye bakti bisi yoktu şükür ama o sizin gibi evd e durmadı anında hastaneye gitti. Bebeğin hareketlerini hissetmemeye başlamıştı. Doktoru bebeğin iyi yalnızca korkmuş dedi. Evde duruo burda ki yorumları okuyup kendinize ayar çekmeniz ziyadesiyle yanlış. Kötü bisi derler diye korkuyorum diosunuz ama bazı şeyler için Allah muhafaza geç kalabilirsiniz. Bırakın post açıp yorum okumayı hastaneye gidip bi muayene olun