Nagihanada Deniz34 bende de aynısı bugün oldu yatıp uyuyasım var normalde çok enerjiktim bu arada 38+6yım
senanur Deniz34 aksine doğumdan önce insan enerjik olurmuş öyle dediler hatta o enerjiyi doğumdan önce temizliğe vs harcamak yerine doğumda ıkınmaya harcamak gerekmiş
Deniz34 Hannah nasıl yani sırtını duvara oturur pozisyonda dayayıp üst üste atmaktan mo bahsediyosun ben de kesinlikle olmaz karnım çok büyük zaten bide kiloluyum gebelikte alınan kilolar bar☺️
Hannah Deniz34 evet dik bir şekilde oturup bacağını diğerinin üzerine atabiliyorsan Doğuma daha var demekmiş ben zorlanıyorum ama hala atabiliyorum 😅
Maviss Deniz34 inşallah canım bende sancılarım artsinda bebeğimi kucağıma alayım canım şafak azaldı ama sancı çok az
Handearsy Hannah ya inşallah ama karnım baya büyük o yüzden de atamamış olabilirim 😂 bekleyelim bakalım bi umut
Gul_hamad Handearsy belini duvara daya ve otur,bacak bacak uste ata biliyorsan ama zorlaniyorsan 1 hafta 10 gun varmis, yok eger atamiyorsan 3 4 gun)) ben zor atanlardanim))
ozgeya Deniz34 normalde tam tersine son bir iki gün acayip enerji geliyor insana.hep derlerdi anlamazdım ama yaşayınca gördüm,resmen enerji patlaması yaşadım son günler.
Deniz34 ozgeya valla doğrudur bende öyle duydum ama belki benim gibi de olan vardır düşüncesine kapıldım
ozgeya Deniz34 ben yere göğe sığamadım,bütün evi baştan aşağı temizledim hızımı alamayıp,akşama doğuma gittim 😁 kaşındım yani 😁😁
Mervecicekalp Ya kızlar bende de var o halsizlik gündüz özellikle inanın evi zor topluyorum birde elim ayağım boşalıyo sanki. 39+4 günlüğüm. Hareket etmek istemiyorum. Ama doğurcak gibi de değil im :(
Deniz34 Mervecicekalp tansiyonunu sürekli ölç ondan kaynaklıdır kendini pek yorma gebelikte tansiyon oluyomus