deletedmom6295 Busratye forum kurallarına uymayan kullanıcıların hesabı iptal oluyor. uygun görmediğiniz yorum ve postları işaretlediğinizde admin ve moderatörler tarafından filtreleniyor kısa süre içinde ve gereken yapılıyor
Ntlz deletedmom6295 ya canim ben profil fotosu koyamiyorim mailde attim ama donen olmadi nasil yapicam
yildizokan adm ya ben bir soru sormak istiyorum bir konu açmak vs. nasıl yapıcam ancak benzer forum bulup oradakile yorum yapıp cevap alabiliyorum . knedim bir soru balığı naısl oluturabilirim ?
Chan Öncelikle güncelleme için teşekkürler. 22 haftalık gebelikte bebek armut boyutunda olduğu gözüküyor. Sanırım yanlışlık olmuş.
ArslanlardanEsra adm sürekli aynı postlar gözüküyor, sayfayı yenilememe rağmen aynı başlıklar bir kaç defa alt alta gözüküyor.
NaimeYilmaz ArslanlardanEsra Sol ustteki ‘ EN SON’ secenegını ‘EN YENİ’ yaparsanız en sona acılmıs olan postları gorebılırsınız 🌸
Hanifeak adm postları açıp geri çıkmak istediğimde elimle kaydırdığımda geri gidemiyorum üstteki geri okuna basıp gitmek çok sıkıyor insanı 😃
MorKelebek adm * Aşağıdaki forumları okuyup çıktığımızda sayfanın en başına atması. * İsim değiştirebilme ve önceki paylaşımlarımızı silebilme yetkimizin olması * Özel mesaj atabilme olanağı.
ghost35 Kullanıcı arama kısmı yeterli değil onun için ayrıca bi arama motoru olmalı tüm kullanıcılara ulasabılmeyız. Ayrıca kendi kulllanıcı adımızı da degıstırebılrsek cok iyi olur
Deletedmom344 Başlıklara bakarken geri dönünce tekrar en başa çıkması çok can sıkıcı. Sonra tekrar ta aşağılara inmeye çalışıyorum ve aradığım başlığı bulamıyorum. Bir başlığı okuyunca geri döne basınca keşke kaldığımız yerden devam etsek en başa dönmese