Tubidy adm reklamlar rahatsız edici ama ücretsiz bi uygulama olduğu için reklam almanız şart 💕 benim isteğimde özel mesaj ve paylaşılan başlığın sahibi tarafından silinebilmesi 😊
Mvisss9 Bildirimi falan bi kenara bırakın da ben burada reklamdan yorum yazamıyorsam düzeltilecek daha önemli şeyler var demektir
sedashn Yazı stili ve uygulamadaki sadelik değiştirilmesin ama imleci "daha fazla" ya tıklayıp kaydığında yeni başlıkları göstermeye devam etmiyor bu düzeltilebilir:)
deletedmom321 adm buradan devam etmiş herkes ben de yazayım. Aşağı inip daha fazla post okumak istediğimiz zaman sürekli aynı postlar görülüyor. Hatta üst üste bile aynı post olabiliyor. Anadayfada bir post tek sefer görünürse diğerlerinin de görünürlüğü artar. Değişik şeyler okumak için aşağı gidiyoruz aynıları tekrarlayıp duruyor.
BurcuY adm evet birde fotoğraf paylaşabilelim ve ayrıca yorumları silmek bizim elimizde olsun .. birde özelden msj atabilelim birbirimize 🙊 bence bu çok önemli ☺️
Puhukuzusu BurcuY Muhtemelen foruma daha çok yazılsın daha çok işlem görsün diye özel mesaj gibi her forumda olan birşeyi bu foruma koymamışlar. Kendi aranda yazışırsın foruma yazmassın diye :D
Ysmny Daha fazla ya tıklandığında aynı başlıklar çıkıyor bunun yerine güncel postlar üstte olacak şekilde sayfalanabilir.
YagizAsyaMom adm benim.bildirimler hep yanlış geliyor. Bildirim ekranına bakıyorum önce beğenmiş yazıyor sonra cevapladı yazıyor 😨 Böyle bir sorunum var birde çok fazla reklam çıkıyor. Teşekkür ederim ilginiz alakanız için 🎀
ArslanlardanEsra Lütfen reklam konusuna bir el atın nerdeyse uygulamayı sileceğim çok sinir oluyorum. Reklam olacaksa da en azında sesli videolu olmasın. adm
cemilev Reklamlardan ne birsey okuyabiliyorum nede yazabiliyorum 😪😪😪 ayrıca postlara yapılan eski yorumlar da silinebilse guzel olur
Aylaayla Belki zaman çizelgesi konulabilir kişiye özel takvim üzerinde kaçıncı hft oldğumuz ve hangi test vs olacağı üzeribde işaretli olan...