Sunduz Bugun 36+5. Kasık ağrıları arttı iyice, karın ağrılarıda.. çatı muayenesi olmadım henüz ama yılbaşından sonra hemen doğsun istiyorum. Pazartesi gücü 3300 gr 52 cm olarak ultrasonda gorundu. Biraz iri kemikli olacak herhalde kızım :) fakat doğum sancısı acaba nasıl olur diye de düşünmüyo değilim. Karın agrım kasık agrım acaba doğum sancısı mı diye düşünmeden edemiyorum. Bir de yaklaşık 1,5 haftadır hafif ıslanmalarım oluyor. Suyun gelmesi durumunda olan miktar ciddi derecece mi oluyor? Yani çok affederseniz idrar yapar gibi bir durum mu? Bilginiz var mı konu hakkında?
Baklava Sunduz pek tecrubem olmadigi icin hic bir fikrim yok malesef.kontrolunuz ne zaman su gelme meselesi varsa sıkıntı olmasin.belkide sadece akintidir belli olmaz. Rabbim saglikla kavustursun ins 😍😍
Baklava Eloelo bizimki adam erken gelmezse kova olucak ins.😊 Hele 22 ocakta gelirse balından yenmez 😅 dogum gunumde o gün 😅 once gelmesin ama olmaz 😅
Baklava Btugl masallah yavruna. Ben korkuyorum zaten dogumdan bide kilolu olunca daha cok korkuyorum malisef. Ins sıkıntısız gecer 😊saglikla ins 😊
Btugl Baklava benimki normal cnm bendede korku heyecan bide izne çıktım 2 gündür yatiyom güya temizlik yapicam😂😂
HayriyeIlcak Şu an 36 haftalık hamileyim Ocak 23 gibi görünüyor Oğlumun doğumu ilk hamileliğim inşAllah kolay bi doğum olur 😊 Bakalım ne zaman doğacak yavrum 💙
Baklava Btugl eyvah eyvah evde olunca insan daha cok strese giriyo cok dusunuyo nasi olcak nasi bitcek die 😊 temizlikte bitince yapcak bise kalmiyor daha kotu 😅
Btugl Baklava annem geldi yanıma kadin birşeyler yapmak istiyor onada engel oluyorum 😂😂😂benim durum vahim😶😶
Btugl Baklava ya bide mugeye bakiyom ardından gelinim mutfakta ardından yemekteyiz cantam hazirmi desen üstün körü hazır 😂😂😂
Baklava Btugl bakma o programlara insanin psikolojisi bozuluyo 😊 Bence ne yap et cantani hazirla 😅 Benimde eksiklerim var ay basini bekliyom ins ay basi gelirse tmmliycam 😅 Sendeki neyin rahatligi 😅
Btugl Baklava ya hep çalıştım çalıştığım surede baya hazırlık yaptım 2 gündür evdeyim yorgunluk var sanki cnm yangelip yatiyom ama yarın çantamı tamamlicem inşallah 😂😂😂
Baklava Elif21 evet bi aksilik olmazsa normal dogum olucak ins 😊 ikisindende korkuyorum ama normal olani tercih ediyorum 😅