Meyrasu92 Ocak da Doğum yapacak anneler hazırlıklar bitti mi ya ben hem valiz hazırlamak istiyorum hem bebeğim daha dönmedi biraz daha bekleyim diyorum 🤨
Baklava Meyrasu92 benim hala tamam degil hastane cantasi bile oyle yarim duruyo 😅 ay başında ins yapabildigimi yapicam 😊 Bizimki baş asagi ama suan bi belirtimiz yok erken de gelmez umarim 😊
Mrry Baklava evde doğuracak ben artık az daha gitmezsem😂bacak aramda bişey hissediyorum yürüyemiyorum diyeni duydum da bende hiç öyle bişey yok kanala girmedi demek daha diyorum🙃benim çıkacak mı sancı bakıcam Salı çıkmaz diye düşünüyorum da👀
Baklava Mrry doktor bazisi yuruyemiyo falan diyince bende kanala inmemistir bizimki diye dusunuyom hep 😅
Mrry Baklava devlet hastanesi çağırıyo ya haftada bir hangimiz önce doğurucaj acaba ikimizde hiç doğuracak gibi değiliz😂😂
orujova Merveass bende son adet 5mayis 33haftaligiz 9subat dediler sizde nasil 8dubat? son adet ne zaman?
Kubracls orujova tarihlerimiz aynı ☺️ doktorum bana da 19 ocak 9 şubat beklicez dedi ☺️ kız mı erkek mi sizin ☺️