Baklava gamzebella eyvaaah.yardim edecek yakinlarda kimsen varmi bari. O haftalarda insan kendini tasiyamiyo 😶
Baklava ElifNbglsahin benim dogum gunumde gelsin 22 si 😅 benim uşagimda 22sinde gelsin bir hafta once oluyo 😅 burdan bi kac kisinin daha 22 sine denk geliyo 😅 bakalim kim denk getircek😅
Baklava Rumeysilam 1 ay olmus onu yazali 😅 yarin 32.haftaya giriyoruz 😍 ne zaman gelecegi belli olmaz ama 30 ocak gozukuyor hesaplamada😅 olsun aramizda cokda fark yok 😅
Baklava gamzebella eyvah eyvah Allah kolaylik versin.normal zamanda bile yorucu simdi 5 kat yorucu olacak😏
Annesininbalbocugu Çok şükür Rabbime bugün 33 gün kaldı minnak oğluşuma kavuşma Nasip kısmet olursa bir aksilik çıkmazsa yılbaşı hediyem olarak Rabbimin emaneti gelicek 🤲🏼 Belki dayanamaz erken gelir surekli sancım oluyor ama zamanında gelsin inşallah 🤲🏼
Annesininbalbocugu Baklava Aminnn inşallah sağlıkla gelsin artık son zamanlarda sancı mide yanması bulantı derken kendimden geçtim valla 😔 İnşallah rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın 🤲🏼
Annesininbalbocugu Baklava İnşallah bu günlerde geçer Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲🏼 Valla iki gündür resmen çok fenayım nasıl bir sancı ağrı anlamadım midem hiç birşey kabuk etmiyor uyku desen yok 😔 Hep sanciyla uyanıyorum
Bebegimvebiz mrshavva ne kadar güzel ya bende 15 Ocak doğumluyum mükemmel bir burca sahip olacak miniginiz 🙏💕