Baklava Burcin-13 aâ eyvah cilgin dedigimi soylemeyin 😅 Zaten durup durup beni fircaliyo 😅😅 Memnunsunuz degilmi.bende cok memnunum valla ama bazen cok bekliyoruz 😅
Burcin-13 Baklava hahaha gerçekten çoo bıcır bıcır bi kadın . İnanılmaz memnunum :) tavsiye üzerine gitmiştim 12. Haftamda hiç pişman olmadım
Baklava Burcin-13 dimi pire gibi bir orda bir burda 😅 Masallah diuelim kadina bise olmasin 😅 Bende yaklasik 8-9senedir taniyorum. Tek sıkıntım bana biraz uzak olmasi hastanenin ve fiyatlari biraz yuksek olmasi 😅
Burcin-13 Baklava aynen doğum için fiyat aldın mı bana da uzak sayılır aslında sapancadan gidip geliyorum bende
Esomami Baklava valla sopali devlete gidiyorum cnm sezeryan olcak ilkindede orda olmustu mecburi sezeryanim ve doktorumuz tanidik sagolsun gusel ilgileniyo😊
Baklava Him bu gunde bi arkadasim sopaliya git deyip durdu ama ben cok korkuyorum ilk oldugu icin.ve sigortayla ilgili pek iyi anilar yok kafamda 😊 Var icinde iyi davrananlari ama denk gelmesi lazim. Bende derincede oturuyorum bu gun sopalinin orya ciktim 😅
Meyland Baklava ayy nasıl dayandınız 2.5 ay🙈🙈ben 2 haftada bir çagırsın diye gözünün içine bakıyorum 🙈🙈çok pimpirikliyim ben sanırım.
Baklava Meyland valla bende bilmiyom nasi dayanmisim 😅 onu yapiyim bun hallediyim şu zaman gidiyim derken zaman gecmis 😅 simdide 1 ay sonra cagirdi ama 6 hafta filan gecsin bakalim 😅 Banada son gunler gecmiyo dakkalar ilerlemiyo 😅
Baklava Meyland sagolasin evet oyle bi yapistim yerlere.bende hasar varda yavrucakta yok ins. Her halde oda sarsildi korkudan mi ne bilmem karnimi cok sert yapti taş gibi .cok gerildi filan yattim bende biraz.kasık agrisindan baska bisede olmadi.hareketlerini hissedince endisem gecti😏
aysess Meyland Yok canım İst. Fatih deyim burdan aldım. Genelde üşüme oluyormuş ama ins sıkıntı cekmeyiz, viskoz kumaşla yatmak daha rahat oluyor.pamuklu belki terletebilirde
Meyland Baklava yazar aslında ultrason kagıdında. Yazmıyorsada fl yazan değeri 7 ile çarparsanız boyu çıkıyor
Baklava Burcin-13 bana 1 ay once 3.250 normal dogum dedi.siz aldiniz mi fiyat. Ocaktada bi zam daha gelecek.
Eloelo Bizde varız oğluşumla 31+2 olduk ocak ortası kısmetse ama iki haftada önden gidişi var. Kilolu olursa riske atmam sezaryen yaparım dedi doktor. Normal olmasını çok istiyorum 🙏
Lalin06 Baklava bende ocağın ilk haftası doğumum herşeyi hazır puset bebek arabasında pazartesi chicco pideli baston arabasına karar verdim ileriye dönük onu alacağım cantam park besik herseyimle gunumu bekliyorum sezeryanli olacak genelmi spinal mi bir onda kararsizim
Baklava Lalin06 him bitmis hazirliklar 😊 Iyi ya agirlasmadan hepsini halletmissiniz.😊 Rabbim saglikla kavustursun ins😍😍
Baklava melekimm masallah o zaman size 😊 valla ben 3bucuk aydan sonrasi nasi gecti anlamadim 😅 Sonlara dogru zamab hic gecmez her halde 😅