Baklava Burcin-13 oy nts ler basliyo mu yavas yawas 😅 Valla ben daha 30 dayim o yuzden bilemiyorum malisef muayene ederler mi 😒
Baklava ArslanlardanEsra 😊 Sende gel 😅 benim 40 haftam ocak sonu dolucak eger gec gelirse bizim oglan subata bile sarkabilir 😅
Tunurr 31+1 den selamlar bel ağrısı yaşıyoruz bu ara sıkça bide uykusuzluk var doktor kontrolümüz de 20 kasım da merakla bekliyorum 🤗🤗
Baklava Tunurr o zaman A.slmlar 😅 Az kalmis kontrole 😅benim kontrol gunun gelmiypdu bi turlu 😅 dakkalar gecmiyodu 😅 Bende 23 unde filan gitmem lazim da sanirim bi kac hafta daha erteliycem 😅
Boncuk62 Tunurr canım bnle aynısın sende çok hareketli bnmki bu haftaya grdk greli Sende ölemisin acaba
Baklava Nur16 Rabbim Saglikla kacustursun 😊 Bende bi yandan sabirsizlaniyorum da iste sonra korku düşünce akla susuyorum 😅
Mrry Baklava ben bu hafta kontrole gittiö doktor gelme artık diyo😂35 de gel dedi doğuma gitcem herhalde 😂 29 biticek benim 29+6 yım herkes soruyor nst ye giriyomusun diye benim haftalarımda olup giren varmı
Baklava Mrry son zamanlarda daha sık cagirmiyomuydu doktorlar 😊 ben oyle biliyodum sanki 🤔 Yawrunuz boy kilo nasil 😍
Mrry Baklava söylemedi doktor zaten başka doktora randevu almışyım o yoktu acelece baktı haftasına uyumlu dedi sadece ama 35 e kadar bekleyemicem kilosunu merak ediyorum 😕sizinki nasıl aynı zamanlardayıx galiba
EMFE 31.haftada gittik 1570 gr dedi.nst suanlik bi sorun yok. 59 kg olmuşum. Mide yanmalari aşırı arttı suanlik durum bu.doktor ocak 12 dedi son tarih 37.haftadan itibaren beklicez dedi bakalim az kaldı sanırım 😍🤗 artık kontroller 3 haftada bire indi 😗
Baklava EMFE harbiden az kalmiiis 🤐 bak ben heycan yapiyom 😅 Nst ye mi girdiniz sorun yok dediniz de.erken degilmi nst 🤔 bilmiyorum tabi ben yanlis hayirliyoda olabilirim 🤔
aysess EMFE Benimde 31. De aynıydı kilo :) şuan 31+6 dayım kimi Dr. 12 si , kimi 13 u diyor kendi doktorum 15 i diyor, ama hiç demedi şu haftadan sonra doğum beklenir diye, bende kendimi Ocak ayına konsantre ettim hep :)
EMFE Baklava doktorum 30 haftadan sonra bakmak istedi diğer postlarda okuduğumda erken gelmişti ama demekki doktordan doktora değişiyo.cati muayenesi için bisey demedi mesela.evet ocak diyince önümde 2 ay var diyodum ama aralık olunca gözümde canlandi koskoca mazi 🤣🤣
Baklava EMFE ins bizim doktor ikisinede erken haftalarda bakmaz 😅 panik olurum ben 😅 Heyt beee kac haftayi devirmissin massallah size 😊 aralikta neymis cabucak gecer 😅
Baklava EMFE yok yok sen benden 2 haftadan fazla buyuksun😊 Ben daha 30 un icindeyim 30 u doldurmadim daha 😅 Ay korkuttun beni bi an 😅 ne oldugumu sasircaktim 😅 29 u tamamladik 30dan gun aliyoz.29+2 Kucuk bizim ki dur en son ben dogurcam 😅
Tunurr Boncuk62 bazen çok hareketli bazen değil canım günü gününe uymuyor ama genel olarak sakin bi oğluşum var 🤗