Baklava Neseyakut Alsak yapcamda 😅 kasim maasini bekliyoz bakalim 😅 ama sanmiyorum araligi beklicem buyuk ihtimalle 😅 Olsun ya olur bi sekilde 😅 simdilik cok vaktim olmuyo zaten😅
Baklava Deletedmom4793 😅😅bizimki dun geceden beri tekme filan atmadi aksam 7 _8 oldu ufak ufak vurdu sasirdim 😅 normalde boyle degildi bu uşak ne oldu anlamadim 😊
Fbd Baklava 💕💕 zaman hemen geçsin diye aklıma geliyor sonra içimi bir ürperti sarıyor bugün 29 haftaya adım attık valla bütün duyguları bir arada yaşatıyor bu yavrum bana 🤣😘
Busrahmet Baklava 28+5 bende hazırlıksızımmmm keşke alacaklarım liste olsa da hepsini gidip alsam🤣🤣🤣🤣
Baklava Busrahmet Rabbim saglikla kabustursun ins. Burda liste filan yapmislardi bi kac baslik gormustum 😅 ordan kopya cek 😊 kendi aklina gelenleride sonra tamamlarsin😊
Baklava Deletedmom4793 aman ben simdilik iyiyim nefesimi kontrol edebilirsem bi de stresimi yatistirabilirsem uyurum 😅
iremby Baklava 27+1 olduk hazirligimizin %96sı falan bitti. 29 Ocak tahmini dogum tarihimiz. Cok heyecanlı az kaldi gibi.
Baklava Mv00 him o zaman tecrubeli arkadaslar bi aydinlatsin bizi 😏 bende de olursa anliyim bari simdilik bise yok 😏
GamzeElifAliEren Baklava aynen canım bizde 27+1 iz Ocak sonu sezeryan olacağım daha henüz bir hazırlık bende yapmadım rabbim sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin