Benma evet gittim ben gittiğimde bana beni muayene edemeyeceğini çünkü yeterince sıkışmadığımı söyledi bense ona sabah uyandığımdan beri hiç lavoboya gitmediğimi söyledim ve uzaktan geldiğimi daha sonra gelemeyeceğimi söyledim o zaman git 1 saat sonra sıkış iyice öyle gel dedi bende kabul etmedim ev uzak git gel yapamıyorum dedim muayne edemem böyle çık dedi o kadar uslupsuz bir kadınki odayo boşalt falan dedi üstelik muayne ücreti verdiğim halde ve giren hastaları 1 dakika içinde çıkarıyor insanlar üstünü başını bile çıktıktan sonra düzeltiyor zaten 1 defa gidin ne demek istediğimi anlarsınız. Bebeğin fotoğrafınıda vermiyor çok ısrar ederseniz ancak o şekilde veriyor size ekranda çekin kendi telefonunuzla diyor yani afedersiniz insan muamelesi yapmıyor. 150 tl muayne ücreti ama bu kadına o parayı vereceğinize gidin devlette muayne olun daha iyi onlar bile daha çok ilgileniyor. Şimdi duygu hastanesine saide hanıma gidiyorum hemde hiç sıkışmadan vs gayette güzel bakıyor yani o zaman anladım bu gülşen denen kadın beni başından savmak istedi, saide hanımdan aşırı memnunum çok ilgili çok tatlı bir kadın ve çok güven veriyor destek oluyor tavsiye ederim