minissannee Kızlar 34 haftalık gebeyim sezaryen olanlar kaçıncı haftada oldu tahmini ne kadar kaldı ki doğuma acaba doktorum bişey demedi henüz
Babykalamar minissannee ben 36 haftaligim gecen hafta gittigimde 37 de dogum seklini kararlastiririz demisti doktorum. Hic dogum hakkinda konusmadik haftaya belli olucak
babysevgi minissannee genelde 38 dolunca alıyorlar ama tabi kg si gelişimine vs de bakılıyor 2.doğumlarda ise 37 de de alan oluyor
Yeni_anne01 minissannee bana hayirlisiyla 38+2de diye gun verdi minik paşa erken gelmezse saglikla gelsinlerde
3babymom minissannee 3 sezeryan oldum 38 haftayı geçince aldı hepsini bı problem yoksa 38/39 arası alıyorlar o haftaya kadar bekletiliyor
otekidunyali minissannee bana dün gün verdi 39+0 oldugum gün sezaryen olacagim. 24 subat diye belirledik
civcivim0 Kızlar ben 37+2yim ama gelişimi 2-3 hafta önden gidiyor bebeğimin. Bana ne zamana verir tarih sizce?
Laika Benim dr.m 39u bekleme taraftarı 39. Haftanın ilk günü alalım dedi 3 mart tabi bebiş erken gelmek istemesse kız bebeklerde genelde 38. Haftada geliormuş doğru mu acaba bilmiorm kafamda deli sorular 🫠😵💫
Erbe minissannee ilkini 38 de yaptım şimdi tekrar hamileyim araları çok olmadığı için doktorum bunuda 38 de alacağız dedi
Edda28 minissannee oğlum 38+3 de aldı şimdi de 38+5 e gün verdi erken gelirse belli olmaz dedi bir aksilik olmaZsa o tarih dedi bende 34 üm şuan
Lazz61 minissannee 2 sezeryan oldum eğer hiç bir sorun yok ise genelde 38 haftalık alıyorlar canım benim öyle oldu hatta 2. Biraz daha dursun ( 3gün pazartesi doğsun diye ) doktorum 45 dk uzakta olduğu için riske atamam demişti.
Lokum minissannee ilk yavrumu 38+4 te sezeryan oldum. Şimdiki yavrum da beklerse 38+6da insallah. 13 Şubat’ta. 38dolmasi bekleniyor sezeryan günü için