Eda038 Kızlaaaar 14 . Haftaya girecez 1 kilo almışım sizce son aylarda mı kilo alirim Sizler kaç kilo aldınız
Hernasipvaktineesirdir Eda038 16. Haftadayım hiç almadım ama 6. Aydan sonra haftada 1 kilo alınıyomuş :/
Dorukkusumm Eda038 9 ayo 8-12 kilo arası tamamlarsan senin in daha kolay olur canım.. Ben 34.haftadayım şimdiye kadar sadece 1.5 kilo alabildim..
Dorukkusumm Eda038 ben almak istiyorum da alamıyorum bebiş alıyor ama nasıl geceriyor o işi bilmiyorm 😀😀
Dorukkusumm Eda038 ya normalde de çok kilo alırım bünyem müsait ama ben anlamadım bu işten neden koskoca 8 ayda sadece 1.5 kilo aldım 😀😀😀
Hernasipvaktineesirdir beyzacmvrc keşke şaka olsa kuzum 🥲 işte bende bu yüzden almamak için çabalıyorum. Zaten son haftalarda istemesekte alacağız.
Mervegvn123 Eda038 ilk 3 ay hiç almadım suan 6 ay bıtmek uzere son 3 ay her ay 2 kılo olmak üzere 6 kılo aldım kılolu hamıle kaldıgım ıcın doktorum asla almamı istemiyor her gittiğimde laf yıyorum 😂
Aysedugme Haftama girdim yarım kilo aldım daha dikkat ediyorum baya son aylarda illa ki alacağım baştan almamak en iyisi
Aysun56 Eda038 bebeğin gelişimi haftaya uygunsa çok şanslısın ben o kadar aldım ki tartıda görmüyorum bile🤣🤣