Umutlubirkadin 2pati1baby bir dusuk yaptım 5+4 kem annem elinde tutamadın ikincisi zor olur dedi o günden beri hep kendimi suçluyorum
2pati1baby Kubracetinkaya-66 Şuan 33+ dayım yalan söylemek istemiyorum asla 15. Hafta gibi bir anda bıraktım. İstemedi asla canım halada istemiyor. Keşke daha önce bıraksaydım tabi
Nazlii_34 2pati1baby ay bende ilk hamileliğimde öyle oldum birden bıraktım canım istemiyordu şuan 2. Çocuğa 7 haftalık hamileyim içiyorum ama günde 3 5 tane dal olarak inşallah bırakırım
Sevinc78 Bende 10 yıldan fazladır içiyorum şu an 5 haftalık hamileyim . 4 yıldır çocuğumuz olmuyodu tedaviye giderken son tahlili vermeden allahım nasip etti doğal yollarla oldu çok şükür
Yazmelegi_ Umutlubirkadin bence alakası yok yani rabbim nasip ederse her türlü olur ama sana zararı var bırakman yada azaltman lazım bence
TTtutku Umutlubirkadin yüzde yüz tek sebep olmasa bile çok fazla etkisi var ki kaç yıldır kullanıyomuşsunuz kadınlık hormonlarını tamamen ekarte ediyor zaten
miracyusufveberilmoms Umutlubirkadin ben iki çocuğumdan önce de sigara içiyordum kaldım hamile bilmiyorum çok çok içiyorsan azalt
busrabrbr Umutlubirkadin ben 30 yasındayı 10 seneden fazla sigara içiyordum günde en az 1 paket hamileyim şuan hamile olunca tiksindim ilk haftalar çok şükür öyle bıraktım şimdi yine canım istiyor ama tutuyorum kendimi 🙄
yanlisanlamaama Umutlubirkadin sigarayla pek alakası olduğunu sanmıyorum ama bazı sağlık sorunlarına yol açıyor kesinlikle. Bırakabiliyorsanız bırakın hamilelikte herkesin bulantısı olmayabiliyor gayette hamile değilmiş gibi yaşayanlar var ona pek güvenmeyin 😀
Seda_w Umutlubirkadin kuzum sigara, bağımlısıyım bende 6 senedir belki daha fazladır kullanıyorum ama şu an 5 haftalık hamileyim bi alakası olduğunu düşünmüyorum şahsen ama
dedanur Umutlubirkadin vallaha ben de bekarken kullanıyodum hamile kalana kadar içtim evlendim 1 yıl sonra hamile kaldım ve şimdide tek tük içiyorum onuda yapmamamız lazım
ezgermshn mercimek000 şöyle söyliyim erken gebelik testi aldım testi yapmadan önce 1 tane yakayım sonra içemem dedim testi yaptim ve o içtiğim gerçekten son oldu 😀 11+1 deyiz hiç içmedim.