KLORAKHANIM Hemoroid yuzunden sabahtan beri tuvaletimi tutuyorum kizlar afedersiniz ama 🥺 cok korkuyorum ne yapayim da lavaboya gideyim… zaten 2 3 gunde 1 gidebiliyorum…
2pati1baby KLORAKHANIM sıcak suya oturmak ve sıcak suyla yıkamak en iyi çare tutmakta iyi Bir şey değil lifli şeyler yememiz ve katı şeylerden uzak durmanız lazım biraz
KLORAKHANIM Bebekliannee hamileyim ama ben Cook zayiftim hamilelikten once ve hic yemek yemezdim, hamile kalinca ilk 3 ayda 10 kilo aldim 😔 simdi duruldu ama hizli kilo almadan dolayi oldugunu soyledi doktorum, sirf bu yuzden normal dogum bile imkansiza gidiyor 28. Haftama girdiim
KLORAKHANIM busraninprofili her sabah iciyorum aslinda ama cok kilo aldim ben bacim, 28. Hafta 13 kilo aldimm🤷♀️ bagirsakarim ensemde bile olabilir sirtimda bile yer kalamdi 🤣
KLORAKHANIM 2pati1baby 28. Haftamdayim herkes korkutuyo sakin sicak suya oturma dogurursun diyo ama sonucta kimler kimler yapmistir ya bende yapayim 🥺
2pati1baby KLORAKHANIM kız yok öle bir Şey 😂 çat die oturmucaksın ama değmicek popon suya, buharı iyi geliyo. Yıkarkende yıka geç hemen.
2_bebek_annesi KLORAKHANIM 3 gündür bende ağrı çekiyorum protolog diye bi krem aldım yazılışı daha farklı xugün doktorumda ondan başkasını bulmanamazsın dedi onu sürüp sıcak su torbası koyuyorum tuvaleteda geldikce çıkıyorum tutma her tuvaletten sonrada sıcak suyla yıka bence rahatlatıyo 3 gündür çeken biri olarak söylüyorum
Ezgikrkl KLORAKHANIM Hayır sakın sıcak suya oturmayın doğum yaparsınız bende 28.ci haftada kabız olmuştum en iyi yöntem ya zeytinyağı için yoksa kuru kayısı yiyin veya kaynatıp için suyunu tanelerini yiyin başka yöntem yok zaten. Geçmiş olsun ❣️
Dark KLORAKHANIM kısa vadeli olarak bilmiyorum ama uzun vadeli olarak beslenmenize dikkat etmeniz lazım İlaçları oluyor kullanmiyor musunuz
KLORAKHANIM Dark doktoruma soyledim ama o zamanlar gebeligimin basinda oldugun icin bence ciddiye almadi, ayin 7 sinde Kontroll var o zaman tekrar soyleyecegim😊
Bussra-10 KLORAKHANIM Canim lavman yapsin yani senin icin uygun olan biri kurtuluverirsin , ah kabizlik korkulu ruyamiz 🥴
Elis-im Hanımlaaaar hamilelikten bendede oldu kesin çözüm: Armut yiyeceksiniz arkadından 2 su bardağı su için mümkünse sabah aç karına bana dua ediceksiniz. 🙃🙂
Bussra-10 KLORAKHANIM Birde ben hemoroid icin hemorothol kullanmistim , bitkisel bi sprey gebeler ve emziren anneler kullanabiliyor 🙏🏻 baya rahatlatiyor agri aci hepsini kesiyor
Maya2022 KLORAKHANIM daha önce bi komsumuza yapmışlardı kuyu suyu buldular kaynatıp buharina oturdular yani suyun içine oturmucaksin çıkan buhar değecek iyi gelmişti ona deneyebilirsen dene derim