Kucuk_melegim 2023bebegim ah o parmak banada denk gelse🤣 keşke artık başlasın istiyorm valla 3 gunde 2 cm acildiysa umarım devamida geliyordur ilk doğum gecmi oluyor cevremde gecte doğum yapan var 38 de de yapan var
2023bebegim Kucuk_melegim 😂😂 benim ilk doğumum 36 haftalık oldu ama sonrası 42 üzeri ama şunu çok iyi anladım geç doğan çocuklar daha sağlıklı oluyor inan bana bizzat ben yaşadım çünkü anne karnındaki 1 gün dünyada geçirdiği 1 yıla bedel
berceste5155 Kucuk_melegim hakkında hayırlısı olsun canım bende suni sancı dan korkuyordum ama hepi topu 1 saat anca sancı çekmişimdir
nurkaya_11 Kucuk_melegim ne bileyim anam mide mi mi üşüttüm acaba diyorum da yok böyle bir ağrı olmaz mide mi üşütsem bile
Babykalamar Kucuk_melegim bugun ilk defa 3-4 dk regl olcakmisim gibi karnim agridi gecti. Hatta kendi kendime dedim ki hamile olmasam regl olcam derdim dedim yavastan basliyor galiba cunku beni. 35 de duzenli sancim cikti nstde
nurkaya_11 Kucuk_melegim bilmiyorum ki balım ya ama dünde ondan önceki günde oldu üşğtsem ishal falan olurdum
Babykalamar Kucuk_melegim ben henuz ishal olmadim hatta ufak kabizligim var gibi iki gunde bir cikiyorum lavaboya
Kucuk_melegim nurkaya_11 mesela ben adet olucağim zaman karin kasik agrisindan ishal olup mide bulantisi yaşardım suanda da adet sancisi olunca ishal oluyorum 🙄
nurkaya_11 Kucuk_melegim valla mide bulantım hafifledi kasılmalar hala aynı 5 dakikadır kasılır bit vaziyette