Prensesannesiii8 Merhaba güzel anneler bugün doktor kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür ama bebek baş aşağı hala dönmemiş bunu yaşayan ve bu vakitten sonra dönme ihtimali ne kadardır dönen oldu mu acaba?😕
ikikedi-birbebek Prensesannesiii8 34+2 yım henüz dönmedi 😇 Normal doğum istiyorum doktorum 1 gündede dönebilir 41 e kadar yolu var miniğin demişti 😂 Sonrasındada dönüyor 😇
elanur-1125 Prensesannesiii8 benim bebeğim de 36 da dönmüştü yani geç olmadığını söylemişti doktorum ama isterseniz youtubeden bebeği normal doğum pozisyonu için yönlendirme haketleri yapabilirsiniz ayiniza göre
Nutelllaa Prensesannesiii8 oğlum hiç dönmemisti 30 dan sonra doktorum bile bana sezeryan gözüyle baktı hep .sonuç sezeryan oldum .ins sizin Miniş döner
Prensesannesiii8 ikikedi-birbebek Ay hadi inşallah döner seninde ya😊 Benim ikinci gebeliğim ilk normal doğum olmuştu bu da normal olsun çok istiyorum sezaryen beni çok korkutuyor açıkçası bide evde kalan bir çocuğum daha olacağı için😑
Prensesannesiii8 elanur-1125 Evet bakıp uygulayacağım teşekkür ederim hayırlısı bakalım doktorum da öyle söyledi vakit var döner diye inşallah
Ozlemcyln Prensesannesiii8 bende 35haftalık oldum 34haftalıkken gittiğimde benimde bebek tersti 3. Hamileliğin bu ilk iki Doğu’nun normald ölümdü bebek dönmezse sezeryan olurdun dedi doktorum umarım dönmüştür bebeklerim 2 buçuk ve 1 buçuk yaşında 35 haftalık hamileyim umarım sezeryan olmaz
Prensesannesiii8 Ozlemcyln İnşallah döner canım iki normal doğumdan sonra bebis inatçılık etmez umarım😊 Peki doktorunuz bidaha ne zaman çağırdı sizi kontrole?
Prensesannesiii8 Ozlemcyln İnşallah döner öğrenirsin buraya da yazarsan çok sevinirim öğrenince canım🙏😇