FatmaAselinAnnesi_60 Sunagg Mayıs annesiyim hep ince kıyafetler aldım zıbın da uzun ve kısa aldım yazlık
Nmt01- Ben hep muslin aldım sortlu tulum ve hava alan zininlardan aldım ama ben ibin ucunu bira fazla kaçırdım 😂
Sunagg Nmt01- senin ilk heyecan galiba bende ilkte taa 1 yaş kiyafetini almıştım bu ikinci ama 5 sene arayla olucak diğeri Nisan’da doğmuştu
femme Sunagg yenıdogan üşür bence mevsımlık ınce uzun kollular tercıh edılmelı benımde 18 20 temmzu arası dogumum oyle yapıcam
TugSozTan Bizde temmuzda kavuşucaz inşallah valla kimisi kısa al diyor kimisi yenidoğan hep üşür diyor o yüzden ne alıyorsan bi kısa bi uzun almaya çalışıyorum yaşayıp görücez
Gln0110 MyBabyy_ 3 kg min üzerinde olursa yenidoğanı çok az giyebiliyor. 2800lerde doğarsa yenidoğan bile büyük geliyor. Ben de genelde 0-3 alıyorum ve uzun kol tercih ediyorum. Temmuz başı görünüyor doğumumum
sewimomur arirangg kısa kollu çünkü diyarbakir çok sıcaktı 15 eylülden sonra yavaş yavaş ince uzun giydirdim
sewimomur arirangg ilk gun hastahane cikisi giydi diğer gün ewe gittik bizim diyarbakir sıcağı cook o yuzde surekli zibin giydi kısa kollu alsamlari uyuduğunda ince bir nevresim ortuyodum
minikprens_71 Sunagg ben penye tarzında ince üst aldım fazla almaya gerek yok zaten 40’ından sonra zıbınla gezdircem ben kısa uzun farketmez ki sıcaklığa bağlı o yüzden ben fazla üst veya zıbın almadım🥰