Mysmrt Arkadaşlar afedersiniz çok fazla öksürüğüm olduğu için her öksürükte altıma kaçırıyorum bu yüzden de sürekli ped kullanmak zorunda kalıyorum. 36+1 im. Çok korkuyorum suyum gelir pedden dolayı anlamam diye. Ya da banyodayken tuvaletteyken gelirse anlamam diye korkuyorum. Yani sormak istediğim şu şu gelirse hisseder miyim?
Elisanne Mysmrt Hissetmemek imkansız sancıyla beraber bir anda patlamıştı suyum. Öyle az falan değil baya çok akıyor
Fato27 Mysmrt çok öksürüğünüz varsa tedbirli olun lütfen 37 haftalıkken domuz gribi oldum öksürmekten ciğerlerim çıktı 38+4 de sancılarım başladı ve doğum yaptım suyum hastanede geldi ama doktorum öksürmekten dolayı doğumu hızlandırdığını söyledi kızım da hiç kilo alamadı
yigitinannesi34 Mysmrt bu durumdan doktorunuza bahsedin, enfeksiyon olabilir idrar yollarınızda, benimde oluyordu doktorumun verdiği tek dozluk antibiyotiği kullanınca düzeldi, nacizane tavsiyem 🌸
Morviceyysss @Mysmrt hiç başıma gelmedi ama bende duşa girdiğimde falan diyorum şimdi gelse nerden nasıl anlayacağım diye 😬 normal şartlarda geldiğinde tutulmuyormuş zaten. Öksürürken bende de oluyor maalesef ama o öksürüğe bağlı. Su geldiğinde boşalıyormuş ve tutamiyormusuz. Güzel düşünelim güzel olsun gelmez belki de 😍
Mysmrt Morviceyysss tabi ki güzel düşünelim her şey güzel olsun sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza 🥰 ama bikaç gün önce arkadaşımın 37. Haftada suyu geldi acil sezeryana aldılar doğum yaptı o yüzden içime korku düştü ya benim de suyum gelirse anlamazsam diye
Surprizzz2022 O su anlasilmayacak gibi değil tabi bu anda gelirse . Kiminin az az geliyormuş. Çok düşünmemek lazım 😅 benm bianda gelmişti 🤭
Mysmrt Fato27 her şeyi denedim ama geçmiyor maalesef öksürüğüm 😔 günde bir saat falan tutuyor o kadar şiddetli öksürüyorum ki sürekli çamaşırımı ıslatıyorum resmen
Surprizzz2022 Seda42 Kucuk_melegim ona bişey diyemicem cnku benm normal geldi içi su dolu balon patlamasi gibi biseydi 🙈
Surprizzz2022 bluemom_ valla benm evde önce nişanın geldi heemn arkasindan suyum geldi şükür ki bnyoda geldi😅 snra acile gittik bidaha orda çok utandım ama tekerlekli sandalyeye oturmamla geldi acilde kalabalıktı yukarı çıkaran gorevlide erkekti🤭 snra dogumhanane katına çıktım bidaha geldi neyseki ebeler saolsun sakin ol bu normal bişey çekinme falan deyip rahatlattilar maşallah iyi suyum varmış dedim kndi kndime😂😂