mucizemizibekliyoruzz fatos2404 kaç haftalık hamilesiniz? Belki geçer enfeksiyonunuz doğuma kadar. Bol su için, çamaşırınızı kuru tutun sürekli
Gizempasaersan fatos2404 bende çok uğraştım ama fitil ve haplar işe yaramıyor iğne kullandın mı bilmiyorum ama bence iğneyi dene çok güçlü bir ilaçtı doktoruna sorup yazdır derim.
eljid fatos2404 ben cnm çok dikkat et seni korkutmak istemem herkes aynı olck diese bise yok ama ben 29 haftalık doğum yaptım çok şükür bebeğim kuwezde cıktı yanımda allahım hepinize nasip etsin çok dikkat et cmm
Umutlu2272 Emali olur fark etmez normal sade sirkede olur. Emin’im faydası olucaktır benimki bide koku yapıyordu hergün yıkamak lazım işe yarıyor
mucizemizibekliyoruzz fatos2404 ay çok şükür hiç enfeksiyon geçirmedim hayatımda. Bi yandanda bakıyorum herkeste enfeksiyon oluyor nasıl oluyor onu bile bilmiyorum aman dikkat edin inşallah hemen geçer
fatos2404 eljid 🤦Allah'ım yardımcımız olsun inşallah ya gerçekten artık tam anlamıyla sağlıklı bir gebelik geçirmek çok zor