Mgizem Zln2152 ben de bugün 19+3 oldum aynı gün hissetmişiz sizinle ☺️ bugün bariz hissetmeye başladım ☺️
Zln2152 Mgizem maşallah canımm sağlıkla gelsin inşallah 🙏 ☺️ Bende artık belirgin şekilde hissediyorum gün içinde pek hissedemiyorum ama akşam yatınca sırt üstü hissediyorum ☺️
Zln2152 guzelanne01_ amin kuzum inşallah 🙏 korkma içini ferah tut güzel düşün güzel olsun her gebelik ve her bebek aynı değil☺️
Zln2152 Mgizem bizimde 13+2de %90 erkek demişti daha da gitmedim artık yanılma olur mu bilmiyorum 🤷♀️
guzelanne01_ Ozoooo ilk gebelikler öyleymiş canım ben kızımı erken hissettim ama oğlumda yok hatta rüyama girmiş dün sanki uyanık uyuyor gibiydim nasıl oynuyordu karnımda😂
guzelanne01_ Ozoooo 20+3 haftalığım canım evet bu hafta hissetmeye başladım daha net kahramanmaraş deprem bölgesindeyim tam başlamıştı geri durdu 4 5 gündür hamd olsun devam etti ama kuvvetli tekme yok normal dimi kıpır kıpır maşallah onu hissediyorum
Ozoooo guzelanne01_ normal canım daha o aylarda biraz büyüsün düzenli hissetmeye başlarsın merak etme 😘