Yalova-sutlac Kızlar midem yaniyo ve belim hafif ağrımaya başladı doğum yapmış hanımlar doğum yapmadan önce böyle bişey yasadinizmi 38+2yiz
Aslihanfs Yalova-sutlac ay bugün benımde midem berbat yanıyor bacaklarımda daha once hiç hissetmediğim kadar yük var sanki 39 haftadan selamlar
elanur-1125 Aslihanfs vallah bende aynı hatta ben kusuyorum arada o derece bende 39 haftalık oldum geçen acile gittim doktorum acilma yok dedi genelde acilma olacagi zaman oyle oluyormuş ama bilemiyorum yaklaşık 5 gündür bu sekildeyim
Aslihanfs elanur-1125 1 hafta once 2 cm açılmam vardı ama sancım yoktu. Suni sancı almamak için yada ne bileyim olabileceğin en azında almak için bekleyelim dedik. İlk gebeliğimde uzun süre suni sancı almıştım ve yıpratıcı bi süreçti. Bakalm hayırlısı inşallah 💙
Yalova-sutlac elanur-1125 bendede kusma hissi var ve bebeği aşağıda vajinanın üstünde hissediyorum doğum yaklasmismidir
elanur-1125 Aslihanfs iyi yapmışsınız bende o yüzden pek acile gitme taraftarı değilim kendi doktorumla daha iyi anlasa biliyoruz ama bu rahatsızlık beni daha da yoruyor sürekli hasta gibiyim son dönemlerim daha sıkıntılı geçiyor
elanur-1125 Yalova-sutlac belki yaklaşmıştır nişan geldiyse doğum yakındır ama bende daha Nisan gelmedi sadece kusma hissi ve kasik ağrıları vajinaya baskılar var
Yalova-sutlac elanur-1125 yok Nisan gelmedi bendede aynıyız her tuvalete gittiğimde hevesle peçete bakıyorum ama yoggg
Kucuk_melegim Yalova-sutlac bende 38+6 bulantim oluyor duzensiz sancim mide yanmasi 2 cm acikliğim var nişanim da geldi ama gelen yok
Kucuk_melegim Yalova-sutlac yapiyorm yapiyorm da yok squat yürüyüş sıcak duş hurma hepsini yapiyorm gelmek istemiyor
Aslihanfs Nurselgy açılmanın ilerliyor olması ve sancının gelmesi gerek yada daha acil durumlar su gelmesi vs gibi şeyler olmalı merak etmeyin şu an hersey yolunda 💙