CmreKsidar Kaçıncı haftada vücudunuzda ödem olmaya başladı. Yarın 31 haftayım ellerim aşırı ödemli geceleri uykumdan uyanıyorum ellerim ödemden acıyor şimdiye kadar böyle bişey yoktu. Ay nasıl geçer bu ödemler ☺️
Nurr_22_22 CmreKsidar bende olmadı hamilelikte doğum sonrasında yaşıyorum bu durumu bol su içiyorum ve tuzlu şeyler yemiyorum ancak bu şekilde ödem gider
Sule8924 CmreKsidar 34. Haftadayım geceleri uyandığımda fark ediyorum ellerim parmaklarım şişmiş ama çok acıtacak şekilde değil. Bol su iç tuzu azalt gün içinde yürüyüş yapmaya çalış canım ödem illaki tutacak ama ne kadar az ödemli olursak o kadar iyi
Ebrarmor CmreKsidar 25. Haftamdayım ellerim fena ödem yaptı , normalde daha geç olması gerekiyor ödemin ama bende erkenden çıktı neden anlamadım , hemşire bol su önerdi
CmreKsidar Sule8924 3 litre su içiyorum haftada 2 kere pilatese gidiyorum ama gün içinde hareketsizim ondan oldu herhalde başka bir yerimde yok ellerim aşırı ödem oluyor
Mutlu2608 En güzel çözümü egzersiz yapmak inanın bana sabah 15 dk akşam yatmadan 15 dk elçin Demirel ile egzersiz yapın sukrediceksiniz🥰
CmreKsidar hayalperest2310 günde 3 litre su içiyorum yürüyüs yapmıyorum bi türlü alışkanlık edemedim haftada 2 pilates yapıyorum ama bu hafta gidemedim gün içinde hareketsizim sanırım ondan oluyor
CmreKsidar Ebrarmor benimde daha önce yoktu ben günde 3 litre su içiyorum belki tuzu fazla kaçırdım diye düşünüyorum.
gulcansvml10 33.haftada oldu hersey ellerim ayaklarım şişti . Suyu çok içmeme tuzu çok kullanmama rağmen elbet oluyor 34+4 deyiz kızımla dert edilecek değil sağlıklı olun bebeciklerde ☺️👍
CmreKsidar gulcansvml10 önemli olan onların sağlıklı olması zaten sanki erken olmuş gibi geldi bana da ☺️