melegim_ve_ben 29esmanur09 Ah ah duş almak bile lükse giriyor simdi. Gece uyanıyor bebegim . Çok da hareketli kızım beni de 5 dk oturtmuyor. Allahım sağlık versin onlara da bize de ☺️
Sinemb1406 Meryem_K 36+4 günlük olduk. Rahme çok baskı oluyor ve çok sert tekme atmaya başladı. Bazen korkuyorum ☺️ geceleri hiç uyuyamıyorum. Sabaha kadar 10 kez tuvalete kalkıyorum. Biraz zor oluyor benim için ☺️ önümüzdeki Perşembe günü kontrolüm var. Sezeryan olacak 15 şubat öngörülen tarihti. Acaba tarih değişecek mi diye sabırsızlanıyorum ☺️
Fbebek-0965 Bebegimizolsun bana doktorum dedi doğumla şöyle alakası var bebek saçlı ise bu yanma olur veya bebek organlara baskı yaparsa yanma olur. Şiddetli devam ederse çaresi doğum dedi . Ben de her gün bir şişe gaviscon içerdim geçmezdi gecelerim kabüsa dönmüştü. Lansör ilacını verdi bir hap aldım çok iyi geldi dünden beri hiç yanmam falan olmadı çok şükür. Siz de doktorunuza danışın
Bebegimizolsun Fbebek-0965 benim gün içinde olmuyor ama nasıl gece yatıyorum başlıyor ozamanda gaviscon içiyorum gün içinde çok fazla olmuyor yani bazen yediğim şeylerden oluyor Lansor çok iyi bi ilaç ama gebelikte kullanıldığını ilk defa duydum 🙂
bluemom_ Bu gece 36+4 olucaz. Salı günü 36+6 yız kontrolümüz var. Normal doğum olacağı için bekliyoruz🌸 Şu anlık sancı vs yok. Nstde de çıkmıyor bakalım salı nst nasıl çıkacak🌺
minikbalik_ Bizde 36+3 olduk nts de bu hafta bir kere sancı çıktı ama doktor hemen doğurmazsin daha dedi 🤣🤣 şimdilik çatı muayenesine kadar normal düşünüyoruz çatıda belli olacak ben normal istiyorum bakalım neler olacak artık zaman hiç geçmiyor
Pearlyy Meryem_K 36+3 um bende. 20 subata gun verdi doktorum. Sezaryen olacak. Inanilmaz heycanlıyım.. artık taşımak zor olmaya başladı belim ağrıyor çatı kemiklerim ağrıyor, yatakta dönerken yataktan kalkarken zorlanıyorum. Sağlıkla gelsin bebişler 🙏🏼
Bebegimizolsun Elifozkaya hahaha ayyy hepsi aynıymış kııızz. Hadi bakalım çarşamba günü haberleşelim birbirimizle bakalım doktorumuz ne diyecek 🤭⬆️ sende mi sezeryan olacaksın hani sana da gün falan mı verecek nts mi gircen Ben hiç bu zamana kadar nts girmedim he sen girdin mi
Elifozkaya Bebegimizolsun ben girdim nst ye 34. Haftada rahim kasılmalarım vardı şimdi doktor yat kalkmadan biraz daha durduralım bebeği dedi🥰 35 de bi daha girdim nst ye yine çıktı sancı . Bebek makat geliş şimdilik dönmezse sezeryan görünüyor ama net değil
anie Meryem_K 36+4 olduk bizde nst de 40 45 lerde sancım çıktı ama normal doğum olarak ilerliyor şuanlık doktorum doğum için gün falan vermedi gelişmesi devam ediyo ne kadar durursa o kadar iyi suyun gelinceye kadar bekleyelim dedi ama çok zorlanıyorum artık kendimi zor taşıyorum 😂😂
Bebegimizolsun 29esmanur09 biraz yaramadı uzun vadeli geçmedi yani çünkü bendeki çifte kavrulmuş tahinmiş belki de ondan dolayı oldu
Bebegimizolsun Elifozkaya rahim kasılması nasıl oulyor canım tarif edebilir misin Kasık değil de benim alt tarafta kenar çatı kemikleri Varya oralar ağrıyor oturunca kalkamıyom hemen felaket ağrıyor öyle mi