Deig 9 haftalık gebeyim. Mide bulantılarım çok oluyor. Doktor zofer verdi kullanan etkisini gören var mı
Sedaknr Deig beeeen 38. Haftadayım son haftalar da tekrar başladım kullanmaya. İçmediğim gün öldüğüm gün 😂 kesinlikle kullan hiç bir zararı yok ve kesiyor bulantıyı
arirangg Deig Evet Zofer işe yarıyor. Ama ben gece 2 tane prilam, sabah 1 tane zofer içiyorum. Bu şekilde ikisi birlikte çok iyi. Zpfer olmadan sadece prilam hiçbir işe yaramıyor
Ekncirem Deig şuan 21.haftayım 6. haftadan sonra kullandım bende çok araştırdım ve kullanan birçok gebe vardı eğer işe yarıyorsa rahatlıkla kullan ki işe yarayan en iyisi o bence
Ygt2121 Deig 15. Hafta bitmek üzere geçen hafta beslenemiyor uz diye hastahane ye yatırdı serumlar bile işe yaramadı ama bi tane zofer içtim artık iki günde bir içiyor um çok etkili oldu bende daha öncekiler işe yaramadı ama bu güzel etki yaptı bende
Deig Sedaknr teşekkürler sağlıcakla alın kucağınıza, kararsız kaldım baziları zararlı diyor ama mide bulantiları cekilmez olmaya basladı
Kardelennnky Deig evet devamlı 7. Haftamdan beri, hiç sıkıntısınıda yaşamadım bebek gelişimi ile alakalı